reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
A ja dziś rano byłam na pobraniu krwi do badań i już sie martwię o progesteron, bo tak jak kiedyś był w normie i plamienia jeśli występowały to przed sama miesiączka, to odkąd zaczęliśmy się starać (czyli od sierpniowego cyklu) wszystko jest chyba nie tak. W sierpniu mógł być cykl bezowulacyjny - ok. Ale w tym miesiącu było wszystko ok, pęcherzyk spoko, macica spoko, wszystko niby spoko a wzdęcia miałam dłużej niż zwykle, jajniki kłują mnie bardziej niż zwykle, plamienia mam wcześniej (skąpe i głównie rano i wieczorem) niż zwykle.
Normalnie to jakby wszechświat mówił: a to starasz się o dziecko? Czekaj rzucę Ci kłody pod nogi 🤨

Dokładnie to samo pomyślałam hahah [emoji28][emoji28] też zawsze jak o czymś takim pomyślę to zaraz to mam , ale z ciąża niestety już nie [emoji28]
Mnie dzisiaj opryszczka zaatakowała[emoji19] a wczoraj jak leciała reklama tego kremu na opryszczkę powiedziałam do mojego że bardzo dawno opryszczki nie miałam, chyba z dwa lata[emoji58]i proszę [emoji58]taram[emoji19]

Szkoda że tak z ciążą nie ma, pomyślisz i bum.

Kurcze chce mi się dzisiaj zatestować ale mam jeszcze 5 dni do @ ale tak sobie myślę o tej wcześniejszej owu i łudze się że coś pokaże 😩 poproszę o rady albo kubeł zimnej wody na łeb 🤦‍♀️😅

Kurcze chce mi się dzisiaj zatestować ale mam jeszcze 5 dni do @ ale tak sobie myślę o tej wcześniejszej owu i łudze się że coś pokaże 😩 poproszę o rady albo kubeł zimnej wody na łeb 🤦‍♀️😅
poczekaj ze 2 dni jeszcze. Idzie weekend, spędź go jakoś fajnie i zajmij myśli ☺️ jak teraz wyjdzie negatyw to będzie Ci smutno, a może wyjść, jeśli jest za wcześnie! A tak będzie większa pewność 😁

A ja dziś rano byłam na pobraniu krwi do badań i już sie martwię o progesteron, bo tak jak kiedyś był w normie i plamienia jeśli występowały to przed sama miesiączka, to odkąd zaczęliśmy się starać (czyli od sierpniowego cyklu) wszystko jest chyba nie tak. W sierpniu mógł być cykl bezowulacyjny - ok. Ale w tym miesiącu było wszystko ok, pęcherzyk spoko, macica spoko, wszystko niby spoko a wzdęcia miałam dłużej niż zwykle, jajniki kłują mnie bardziej niż zwykle, plamienia mam wcześniej (skąpe i głównie rano i wieczorem) niż zwykle.
Normalnie to jakby wszechświat mówił: a to starasz się o dziecko? Czekaj rzucę Ci kłody pod nogi 🤨
Ja też mam takie wrażenie, że odkąd zaczęliśmy się starać to się wszystko komplikuje... :(

Gratuluję kolejnych dwóch kresek 🥰 piękny wysyp, niech to będzie dobra passa dla wszystkich starających 🥰

reklama
Do góry