Carry88
Moderator
Testowałam dwa dni temu i nic... :/
Ale przed terminem okresu jeszcze? Tyle piszecie, że nie jestem na bieżąco.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Testowałam dwa dni temu i nic... :/
Maz 32, ja 27Zdrowej i spokojnej ciąży stres chyba to pakiet łączony z fasolką być może to gdzieś przegapiłam i już pisałaś, ale w jakim jesteś wieku? Robiliście badania?
Ja dziś test z clearblue, dwa dni przed okresem i wyszedl po Niecałej minucie pozytyw! Nie wierzyłam i nadal ciężko mi uwierzyćAle przed terminem okresu jeszcze? Tyle piszecie, że nie jestem na bieżąco.
Dokładnie, to moja pierwsza ciąża i ona się dopiero zaczęłaZdrowej i spokojnej ciąży stres chyba to pakiet łączony z fasolką być może to gdzieś przegapiłam i już pisałaś, ale w jakim jesteś wieku? Robiliście badania?
A który to twój cs?? Daj mi nadzieję, że się też w końcu doczekam Właśnie podobno powinno się odpuścić, ja mam taki charakter, że nie mogę. Jak mi na czymś bardzo zależy to ciągle o tym myślę.Tyle czasu na to czekałam a w tym miesiącu tao mało serduszkowania. Jak nigdy i sie udało
Ja też desperacją mohitoUda się na pewno! Ja dziś też wypije za Was ☺
Ja chyba wiem kiedy doszło do poczęcia. Jak byłam z dziewczynami na mieście i wróciłam ululana jak hoho. To było 3 dni przed owu. Badz jeden dzień po owu. Bo sekow malo było.A który to twój cs?? Daj mi nadzieję, że się też w końcu doczekam Właśnie podobno powinno się odpuścić, ja mam taki charakter, że nie mogę. Jak mi na czymś bardzo zależy to ciągle o tym myślę.
To tym bardziej gratulacje niech dzidzia zdrowo rośnie!! To u mnie jeszcze jest nadzieja. Rozumiem, że mam się upić w dniu owu i jazdaJa chyba wiem kiedy doszło do poczęcia. Jak byłam z dziewczynami na mieście i wróciłam ululana jak hoho. To było 3 dni przed owu. Badz jeden dzień po owu. Bo sekow malo było.
Cykl staran no juz 16 miesięcy
Tazke wyluzowana na maxa byłam
Hahaha ja na pewno należę do takich osóbJa też I za zdrowie nas Staraczków też. Dla nas smutno, ale dla ciężarówek na wesoło
Wasze zdrowie dziewczyny!!!
Ps. Nawet jak już mam okres i testy są wyprane w visirze to ZAWSZE dalej myślę że a co jak jestem w ciąży i jestem jedną z tych kobiet które mają okres w ciąży? Oczywiście nie inaczej jest dzisiaj - siada mi na psychikę pomału
Ogarnę ogarnę w przyszłym tygodniu bo dziś mój miał wolne Ale zajęliśmy się urodzinami mojego brata nawet się na nich poplakałam bez ważnego powodu to mama do tej pory chodzi i dziwnie na mnie patrzy. Nic nikomu jeszcze nie mówię do wizytySuper
Ślub ogarnęłaś?