Motylekkk
Fanka BB :)
Rano do południa poznego do 18, troszkę na bieliźnie i czasem na papierku. Takie nitki jakby@Motylekkk kochana a pisałaś że miałaś taki brązowy śluz teraz niedawno, dużo go było i długo?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rano do południa poznego do 18, troszkę na bieliźnie i czasem na papierku. Takie nitki jakby@Motylekkk kochana a pisałaś że miałaś taki brązowy śluz teraz niedawno, dużo go było i długo?
To ty Majowa mama będziesz? Bo mi wychodzi 28 majTak, i fasolka już będzie troszkę większa [emoji16]
Ja też I za zdrowie nas Staraczków też. Dla nas smutno, ale dla ciężarówek na wesołoNo i beta negatywna
Teraz zostaje mi czekać na @
Dzis pije za zdrowie wszystkich ciężarówek
Testowałam dwa dni temu i nic... :/
My staraliśmy sie ponad półtora roku i udało się!Ja też I za zdrowie nas Staraczków też. Dla nas smutno, ale dla ciężarówek na wesoło
Wasze zdrowie dziewczyny!!!
A to jeden dzień tak?Rano do południa poznego do 18, troszkę na bieliźnie i czasem na papierku. Takie nitki jakby
My staraliśmy sie ponad półtora roku i udało się!
Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. Bo to 1 dziecko nasze będzie. Wizyta u lekarza będzie stresująca.
Tak, dopiero dziś dostałam tego mini plamieniaA to jeden dzień tak?
Czy ja dobrze widzę!!!!!! Dziewczyny