Ja też dziś pije wasze zdrowie [emoji16]Uda się na pewno! [emoji123][emoji123]Ja dziś też wypije za Was [emoji3526]
Mąż wrócił po prawie 3 tyg z delegacji kupił winko i będziemy się cieszyć sobą [emoji7][emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też dziś pije wasze zdrowie [emoji16]Uda się na pewno! [emoji123][emoji123]Ja dziś też wypije za Was [emoji3526]
Tak, ciągle jestem.przed terminemAle przed terminem okresu jeszcze? Tyle piszecie, że nie jestem na bieżąco.
to my seksy teraz tez tak mieliśmy i skakałam cykl na porażkę
To ty jak ja. Moj okres w piątek mial być. Ale juz nie przybędzie. Jutro po becie dzwonie do ginZ Om wychodzi mi termin na 29 maj a z owu na 25. Ja jeszcze przed @ jestem, w piątek lub sobotę miałam dostać [emoji12] ale będę się sugerować terminem od gin
Świetne są! No mi dwa dni i też z popołudniowego moczuMi clearblue pokazał ciążę 4 dni przed @ z popołudniowego moczu, są naprawdę dobre
Mnie nadal jajniki ale co jakis czas. Mdlic nie mdli. Teraz jak zjadłam parówkę to lekko cos żołądek, a poza tym okej.Aa jajników już tak nie czuję. Zmęczona wiecznie jestem i chce mi się spać, a w sklepie mnie mdli na wszystkie zapachy [emoji12]
Mdłości przy myciu zębów to zawsze był mój pierwszy objaw ciążMnie nadal jajniki ale co jakis czas. Mdlic nie mdli. Teraz jak zjadłam parówkę to lekko cos żołądek, a poza tym okej.
Jestem ciekawa jak będzie wygladala moja ciąża
No i z myciem zębów problem dziś mialam, bo prawie zwymiotowałam