No ja nawet jak więcej jem to przytyję może z 1 kg ale to po miesiącu a potem jak mi się nie chce wciskać jedzenia to w ciągu tygodnia tracę to co mi się udało utyćJa też.. wręcz mam problem żeby przytyć. No nic, umówiłam się na piątek, zobaczymy co mi powie.
reklama
Dzisiaj ja mam doła
1 dc, od usunięcia jajowodu po cp to 3 cykl pod rząd z jajnika bez jajowodu. Po stronie bez jajowodu miałam rok temu usuniętego mięśniaka - niby wszystko ok, ale nie wiadomo czy jajowód będzie działać.
Zaczynam ten cykl z aromkiem na pobudzenie drugiego jajnika.
Zawsze chciałam mieć 3 dzieci a mam 29 lat, brak dzieci, brak jajowodu. Załamka.
1 dc, od usunięcia jajowodu po cp to 3 cykl pod rząd z jajnika bez jajowodu. Po stronie bez jajowodu miałam rok temu usuniętego mięśniaka - niby wszystko ok, ale nie wiadomo czy jajowód będzie działać.
Zawsze chciałam mieć 3 dzieci a mam 29 lat, brak dzieci, brak jajowodu. Załamka.
Martxx1
Fanka BB :)
Dziewczyny już nie wiem gdzie jesteście na I połowie czy tu więc tu te napisze
Wczoraj był 7+4 wojownik ma 1,26 cm i bije mu pięknie serduszko ❤
Jeszcze raz dziękuję tym, które mi kibicowały i życzę wam pięknych kreseczek przy najbliższym testowaniu ❤
Wczoraj był 7+4 wojownik ma 1,26 cm i bije mu pięknie serduszko ❤
Jeszcze raz dziękuję tym, które mi kibicowały i życzę wam pięknych kreseczek przy najbliższym testowaniu ❤
młoda1994
Duphaston to progesteron i moga piersi boleć to zależy od organizmu. Mi np nic nie dolega.Czy którąś z Was od duphastonu bolały bardzo piersi? Bo mnie bolą do tego stopnia, że w nocy nie mogłam spać i się zastanawiam czy to ten lek tak na mnie działa, bo nigdy aż tak nie miałam, a letrox chyba tak nie działa [emoji21]
Heej nie łam się Jajowody to niesamowity cud natury Jeden jajowód potrafi wyłapać jajeczko z obu jajników! Udowodniono w pewnym badaniu na kobiecie która miała - nie pamiętam dokładnie stron - lewy jajnik i prawy jajowód i odwrotnie prawego jajnika i lewego jajowodu nie miała i zaszła w ciążę. Nie mogło być inaczej niż to, że jajowód w cudowny sposób przewędrował w stronę jajeczka i przetransportował je bezpiecznie do macicyDzisiaj ja mam doła
młoda1994
Zależy co było powodem nieregularnych cykli bo jest tarczyca a teraz wyniki masz ok to tak ale jeśli nie sama tarczyca to trzeba szukać dalej np sprawdzić PRLA czy letrox powinien mi już unormować na tyle ten cykl, żebym nie musiała już przyjmować duphastonu i lekarz mi powie, żebym odstawiła na kolejnej wizycie, bo mam 28 czy raczej się od niego nie uwolnię?
Arielda
Dziewczyny nie pamiętam która z Was pisała o testach lh, że można robić nawet 4 razy dziennie, bo peak może być nawet o 13 i wieczorem już poziom spaść lh, to prawda!
Zapomniałam napisać to w poście odnośnie mojej wizyty dzisiaj, ginkowi pokazałam zdjęcia testów i mówił właśnie, że jeśli bym nie zrobiła testu do południa/ w okolicy południa, tylko i jedynie wieczorem, jak niektóre kobiety robią to wlasnie raz dziennie, to mogłam tego peaku nie odnotować a tak jak widzicie wczoraj zrobiłam 3 razy testa, dziś zrobiłam teraz i już kreska blednie super te testy, mogę polecić Horienmedical.
Zapomniałam napisać to w poście odnośnie mojej wizyty dzisiaj, ginkowi pokazałam zdjęcia testów i mówił właśnie, że jeśli bym nie zrobiła testu do południa/ w okolicy południa, tylko i jedynie wieczorem, jak niektóre kobiety robią to wlasnie raz dziennie, to mogłam tego peaku nie odnotować a tak jak widzicie wczoraj zrobiłam 3 razy testa, dziś zrobiłam teraz i już kreska blednie super te testy, mogę polecić Horienmedical.
reklama
młoda1994
A możesz wstawić zdjęcia tych testów jak wyglądają? Chętnie zobaczę [emoji4]Dziewczyny nie pamiętam która z Was pisała o testach lh, że można robić nawet 4 razy dziennie, bo peak może być nawet o 13 i wieczorem już poziom spaść lh, to prawda! [emoji6]
Zapomniałam napisać to w poście odnośnie mojej wizyty dzisiaj, ginkowi pokazałam zdjęcia testów i mówił właśnie, że jeśli bym nie zrobiła testu do południa/ w okolicy południa, tylko i jedynie wieczorem, jak niektóre kobiety robią to wlasnie raz dziennie, to mogłam tego peaku nie odnotować [emoji2368] a tak jak widzicie wczoraj zrobiłam 3 razy testa, dziś zrobiłam teraz i już kreska blednie [emoji6] super te testy, mogę polecić Horienmedical.