reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - II połowa 2020 roku

reklama
Dzisiaj ja mam doła :(
1 dc, od usunięcia jajowodu po cp to 3 cykl pod rząd z jajnika bez jajowodu. Po stronie bez jajowodu miałam rok temu usuniętego mięśniaka - niby wszystko ok, ale nie wiadomo czy jajowód będzie działać.
Zaczynam ten cykl z aromkiem na pobudzenie drugiego jajnika.
Zawsze chciałam mieć 3 dzieci a mam 29 lat, brak dzieci, brak jajowodu. Załamka.

Dziewczyny już nie wiem gdzie jesteście na I połowie czy tu więc tu te napisze 😊
Wczoraj był 7+4 wojownik ma 1,26 cm i bije mu pięknie serduszko ❤
Jeszcze raz dziękuję tym, które mi kibicowały i życzę wam pięknych kreseczek przy najbliższym testowaniu ❤

Czy którąś z Was od duphastonu bolały bardzo piersi? Bo mnie bolą do tego stopnia, że w nocy nie mogłam spać i się zastanawiam czy to ten lek tak na mnie działa, bo nigdy aż tak nie miałam, a letrox chyba tak nie działa [emoji21]
Duphaston to progesteron i moga piersi boleć to zależy od organizmu. Mi np nic nie dolega.

Dzisiaj ja mam doła :(
1 dc, od usunięcia jajowodu po cp to 3 cykl pod rząd z jajnika bez jajowodu. Po stronie bez jajowodu miałam rok temu usuniętego mięśniaka - niby wszystko ok, ale nie wiadomo czy jajowód będzie działać.
Zaczynam ten cykl z aromkiem na pobudzenie drugiego jajnika.
Zawsze chciałam mieć 3 dzieci a mam 29 lat, brak dzieci, brak jajowodu. Załamka.
Heej nie łam się ;) Jajowody to niesamowity cud natury :D Jeden jajowód potrafi wyłapać jajeczko z obu jajników! Udowodniono w pewnym badaniu na kobiecie która miała - nie pamiętam dokładnie stron :p - lewy jajnik i prawy jajowód i odwrotnie prawego jajnika i lewego jajowodu nie miała i zaszła w ciążę. Nie mogło być inaczej niż to, że jajowód w cudowny sposób przewędrował w stronę jajeczka i przetransportował je bezpiecznie do macicy ;)

A czy letrox powinien mi już unormować na tyle ten cykl, żebym nie musiała już przyjmować duphastonu i lekarz mi powie, żebym odstawiła na kolejnej wizycie, bo mam 28 czy raczej się od niego nie uwolnię?
Zależy co było powodem nieregularnych cykli bo jest tarczyca a teraz wyniki masz ok to tak ale jeśli nie sama tarczyca to trzeba szukać dalej np sprawdzić PRL

Dziewczyny nie pamiętam która z Was pisała o testach lh, że można robić nawet 4 razy dziennie, bo peak może być nawet o 13 i wieczorem już poziom spaść lh, to prawda! 😉
Zapomniałam napisać to w poście odnośnie mojej wizyty dzisiaj, ginkowi pokazałam zdjęcia testów i mówił właśnie, że jeśli bym nie zrobiła testu do południa/ w okolicy południa, tylko i jedynie wieczorem, jak niektóre kobiety robią to wlasnie raz dziennie, to mogłam tego peaku nie odnotować 🤷‍♀️ a tak jak widzicie wczoraj zrobiłam 3 razy testa, dziś zrobiłam teraz i już kreska blednie 😉 super te testy, mogę polecić Horienmedical.

reklama
Dziewczyny nie pamiętam która z Was pisała o testach lh, że można robić nawet 4 razy dziennie, bo peak może być nawet o 13 i wieczorem już poziom spaść lh, to prawda! [emoji6]
Zapomniałam napisać to w poście odnośnie mojej wizyty dzisiaj, ginkowi pokazałam zdjęcia testów i mówił właśnie, że jeśli bym nie zrobiła testu do południa/ w okolicy południa, tylko i jedynie wieczorem, jak niektóre kobiety robią to wlasnie raz dziennie, to mogłam tego peaku nie odnotować [emoji2368] a tak jak widzicie wczoraj zrobiłam 3 razy testa, dziś zrobiłam teraz i już kreska blednie [emoji6] super te testy, mogę polecić Horienmedical.
A możesz wstawić zdjęcia tych testów jak wyglądają? Chętnie zobaczę [emoji4]

Do góry