Motylekkk
Fanka BB :)
Przeważnie 26 dni zdarza się 28,29A jakie długie masz cykle?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przeważnie 26 dni zdarza się 28,29A jakie długie masz cykle?
SuperMam wyniki beta hcg. Z dziś to 175,4
W poniedziałek 59,52. Równo po 48 h wychodzi z kalkulatora 196 % przyrostu
No dawaj dawajTrzymam.za was kciuki dziewczyny u mnie 31dc, mam co 28 jak w zegarku. Cyce to mnie tak bola że zwalniam samochodem do 5 km przed hopką brzuch wzdęty, poboli 5 min i przestaje.. czas chyba na test
U mnie 33dc. Moje testy tez wychodzą bialutkie [emoji2368]
Jeszcze 4h i będę wiedziała na czym stoję [emoji51][emoji1696]
Boję się że cykl mi się wydłuży a tak jak wezmę ostatnia luteine 26dc to 1. 10 dostanę okres na 100%Skoro nie masz możliwości zrobienia bety to może warto brać luteinę do momentu dostania ewentualnej miesiączki ?
Hej, ja tak miałam . Mój wynik był powyżej 1,00 i mi lekarz kazał zmniejszyć dawkę . Bo po latach czasami tak trzeba robić, zmieniać dawki. Nie wiem czemu Twoj lekarz tak do tego podszedł. Może powinnaś się poradzić innego lekarza , bo niektórzy to wiesz wpadają w rutyne i już mniej im zależy na pacjencie.Laski, mam pytanie do tych, które mają hashimoto i choroby tarczycy.
Zadziało się u mnie coś dziwnego, jeszcze nie skonsultowałam tego teraz z lekarzem, bo dopiero wynik dostałam. Pytanie czy któraś z was tak miała i może wie o co może chodzić.
Biorę od kilku lat letrox stała dawka. Kontroluje wyniki co ok pół roku. Zawsze miałam idealnie na poziomie 1,50. Natomiast w sierpniu 0,26. Poszłam do lekarza, powiedziała, że czasami tak się zdarza i mam brać dawkę taką jaką brałam i powtórzyć badanie po 4tygodniach. Jeśli będzie nadal takie niskie to zmniejszyć dawkę.
Dziś to zrobiłam. Wynik 4,46.
To samo laboratorium. Normy d 0,27 do 4,2. Biorę inne leki i suplementy, ale biorę je od dawna i wcześniej tak mi TSH nie skakało jak opętane. Teraz w sumie zamiast zmniejszyć to ja powinnam zwiększyć. WTF?
Miała któraś podobną sytuację?
Chyba się nie spodziewała, że nagle tak wzrośnie po tym jak spadło na łeb na szyje..Hej, ja tak miałam . Mój wynik był powyżej 1,00 i mi lekarz kazał zmniejszyć dawkę . Bo po latach czasami tak trzeba robić, zmieniać dawki. Nie wiem czemu Twoj lekarz tak do tego podszedł. Może powinnaś się poradzić innego lekarza , bo niektórzy to wiesz wpadają w rutyne i już mniej im zależy na pacjencie.