Ancka
Fanka BB :)
Coś mi tu się pokręciło z forum miało być : pokrzepiające i że że skrajności w skrajności teraz to przeziębienie rozbudza nadzieję ale zobaczymy jak ma być to będziePokrzepiające( oczywiście nie biorę kekiw
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Coś mi tu się pokręciło z forum miało być : pokrzepiające i że że skrajności w skrajności teraz to przeziębienie rozbudza nadzieję ale zobaczymy jak ma być to będziePokrzepiające( oczywiście nie biorę kekiw
Ja w poprzednim cyklu byłam przeziębiona akurat na owu. I nie wiem czy zaszkodziło czy nie miało wpływu, ale w ciąży nie jestem. Mnie tak rozłożyło, że brałam leki. Ledwo żyłam, ale gorączki nie miałam. Zmuszałam się do bobosexów i kicha. W tym cyklu będę pełna zdrowia i zobaczymyCoś mi tu się pokręciło z forum miało być : pokrzepiające i że że skrajności w skrajności teraz to przeziębienie rozbudza nadzieję ale zobaczymy jak ma być to będzie
No to i może nawet być właśnie brak ochoty, przez źle samopoczucie i już sobie organizm mówi że zły czas .... Tym razem może być inaczej więc życzę z całego sercaJa w poprzednim cyklu byłam przeziębiona akurat na owu. I nie wiem czy zaszkodziło czy nie miało wpływu, ale w ciąży nie jestem. Mnie tak rozłożyło, że brałam leki. Ledwo żyłam, ale gorączki nie miałam. Zmuszałam się do bobosexów i kicha. W tym cyklu będę pełna zdrowia i zobaczymy
Ja mam takie, trochę duże są, ale na szczęście to kapsułki, ogólnie nie na widzę tabletek ale teraz ich łykam ze hoho, żeby się tylko jakoś wspomocDziewczyny jakieś konkretene tabletki wiesołka używacie?
Na ulotce jest napisane, że po otwarciu należy trzymać w lodówce. Tak jak tran i probiotyki bądź antybiotykiNie wiem jak w Pl ale olej z wiesiołka stoi na półkach więc raczej nie trzeba trzymać go w lodówce a olej z wiesiołka w kapsułkach można trzymać w temperaturę pokojowej (nie na słońcu).
Ja mam takie, trochę duże są, ale na szczęście to kapsułki, ogólnie nie na widzę tabletek ale teraz ich łykam ze hoho, żeby się tylko jakoś wspomoc
Do grudnia się uda, a jeśli nie to z in vitro na pewno, tak czy siak wierzę, że każdej z nas się to uda prędzej czy później tak czy w inny sposóbJa mam problemy z niepekajacymi pęcherzykami mimo leków na stymulację i zastrzykow wiec nie mam w sobie już tego optymizmu- nawet zapisałam się do kliniki na in vitro ale daje sobie szanse do grudnia musimy myśleć pozytywnie! Wam na pewno się szybciej uda.
Co do oleju to nie mam pojęcia ja biorę w kapsułkach. Ale u mnie olej z wiesiołka w płynie leży na półce przy różnych innych olejach i nie ma żadnej ulotki [emoji4] a na etykiecie nie widziałam żeby trzymać w lodówce tylko jest napisane trzymać w temperaturę pokojowej z daleka od dzieci w miejscu suchym i ciemnym.Na ulotce jest napisane, że po otwarciu należy trzymać w lodówce. Tak jak tran i probiotyki bądź antybiotyki
Ja w pierwszej ciąży byłam mega przeziebiona jeszcze zanim zrobiłam test i wiesz co przeczytalam, że jak organizm jest osłabiony to łatwiej zajść w ciążę, już nie pamiętam jakie było wytłumaczenie tej tezy, ale u mnie się sprawdziło także trzymam kciuki [emoji110]