Ja również trzymam kciuki wierzę że się uda. Tamten cykl uczyliśmy się a w tym już się udaJa w 2dc. Wiec będziemy razem startować trzymam za nas kciuki. Ten miesiąc będzie nasz!
reklama
princess_88
Fanka BB :)
Ja mam problemy z niepekajacymi pęcherzykami mimo leków na stymulację i zastrzykow wiec nie mam w sobie już tego optymizmu- nawet zapisałam się do kliniki na in vitro ale daje sobie szanse do grudnia musimy myśleć pozytywnie! Wam na pewno się szybciej uda.Ja również trzymam kciuki wierzę że się uda. Tamten cykl uczyliśmy się a w tym już się uda
Aksamitka28
My w tym cyklu bardzo na spokojnie, w sumie kochaliśmy się tylko jak mieliśmy ochotę u nas to i tak codziennie lub co drugi dzień, więc bez sensu się nakręcać. Zgłupiałam, bo 2 razy w odstępie 3-4 dni miałam objawy typowe dla owulacji i w sumie pierwszy raz nie mam pojęcia kiedy ta owulacja była uzupełniam żelazo i wit. D3 ... Zobaczymy w przyszłym tygodniu konsultacja w klinice niepłodności
młoda1994
Nie wiem jak w Pl ale olej z wiesiołka stoi na półkach więc raczej nie trzeba trzymać go w lodówce a olej z wiesiołka w kapsułkach można trzymać w temperaturę pokojowej (nie na słońcu).Ja niestety nie pomogę bo ja piję olej (nie umiem połykać tabletek [emoji85]) ale z tego co wiem olej z wiesiołka trzeba trzymać w lodówce żeby nie stracił swoich wartości odżywczych ciekawe jak to się ma do wiesołka w kapsułkach? [emoji848]
Ancka
A ja L4 bo przeziębienie.... 5 dni po ostatnim stosunku z którego mogło coś być dopadło mnie przeziębienie i myślę sobie że może zaszkodzić ewentualnym próbą zagnieżdżania itp...
Gryfin
Ja akurat kupiłam taki który był w lodówce w aptece w ciemnej buteleczceNie wiem jak w Pl ale olej z wiesiołka stoi na półkach więc raczej nie trzeba trzymać go w lodówce a olej z wiesiołka w kapsułkach można trzymać w temperaturę pokojowej (nie na słońcu).
młoda1994
A to chyba że tak. To co innego[emoji4]Ja akurat kupiłam taki który był w lodówce w aptece w ciemnej buteleczce
Ja w pierwszej ciąży byłam mega przeziebiona jeszcze zanim zrobiłam test i wiesz co przeczytalam, że jak organizm jest osłabiony to łatwiej zajść w ciążę, już nie pamiętam jakie było wytłumaczenie tej tezy, ale u mnie się sprawdziło także trzymam kciuki [emoji110]
A ja L4 bo przeziębienie.... 5 dni po ostatnim stosunku z którego mogło coś być dopadło mnie przeziębienie i myślę sobie że może zaszkodzić ewentualnym próbą zagnieżdżania itp...
reklama
Ancka
Pokrzepiające( oczywiście nie biorę kekiwJa w pierwszej ciąży byłam mega przeziebiona jeszcze zanim zrobiłam test i wiesz co przeczytalam, że jak organizm jest osłabiony to łatwiej zajść w ciążę, już nie pamiętam jakie było wytłumaczenie tej tezy, ale u mnie się sprawdziło także trzymam kciuki
Ja też słyszałam, że organizm tak reaguje czasami na zapłodnienie czyli przeziębieniem