W
wroc
Gość
p
Ale raz można kupić, to jest tylko dychę drozszy od zwykłego. Nie mowie żeby ciągle nim testować, chociaż jak ktoś ma taką chęć i fundusze to niech testuje.
Beznadziejny jest , nie polecam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
p
Ale raz można kupić, to jest tylko dychę drozszy od zwykłego. Nie mowie żeby ciągle nim testować, chociaż jak ktoś ma taką chęć i fundusze to niech testuje.
Beznadziejny jest , nie polecam.
26 dc. Jeszcze 5 dni do @. Ale wyszło <0.2 więc wątpię, że jeszcze coś z tego będzie
Tylko zastanawia mnie ten ból jajników i szyjka inna niż zawsze
Robiłam go ostatnio, mimo, że nie byłam w ciąży to po 10 min. wyszła druga kreska.Trzymam kciuki!!!
Dziewczyny slyszalyscie o teście ciążowym aptecznym z krwi??? Ponoć ma niezłą wykrywalność, i jest lepszy niż z moczu.
Proponuje usunąć to zdjęcie bo widać twój pesel i adres! Chroń dane!
Ja ostatnio zapłaciłam 53! ALAB Warszawa. W innym laboratorium zaplaciłabym 30, jak się okazało.A tak z ciekawości dziewczyny ile u Was kosztuje progesteron? U mnie 35zł moim zdaniem to dużo..
Hej bylam ale byl inny lekarz (moj ma kwarantanne potem urlop) zbadal pow mi ze przy kp tak moze byc ze @ bd lub nie albo raz tak raz nie. Bobabska nie bd z tego cyklu @ ma byc do 2 tyg wedlug usg... nie wie czy cykl byl owulacyjny sle nic mi nie przepisze bo jestem kp i on nie daje w tesy nawet luteiny"na zapas" takze czekam na @ i chyba lekko odpuszczam bo powiedzial ze szanse na dziecko sa ale bardzo male prolaktyna u mnie jednak rzadzi puki co w hormonach wiec jak bd to bedzie [emoji6] za to sexuuu moge ile chce [emoji23][emoji23] bo bez zabezpieczenia na luzie [emoji23] a co sie dzialo? Komu gratulowac? Mam male chorobsko w domu i rzadko tu wpadam...No właśnie miałam wrażenie ze chwile Cię nie było. Daj znać co po wizycie! Masz pewność ze [emoji1348] nie będzie w tym cyklu? Wybacz jeśli już pisałaś, ale zgubiłam się trochę w dyskusjach [emoji39]
Miałam tak w ostatniej ciąży.A czy któraś z Was czytała tuna forum lub sama tak miała, że beta wyszła negatywna a za kilka dni okazało się, że jednak ciąża jest?
Ja już się powoli chyba poddaje i im więcej o tym myślę tym bardziej przekonana jestem, że w ciąży nie jestem. Mimo tego że szyjka szczelnie zamknieta (a po porodzie zawsze jest delikatnie otwarta), jajniki bolą, schudłam (jak przy pierwszej ciąży) mimo ze przed @ zawsze tyje i ciągle jestem zmeczona juz sama nie wiem co o tym myślećMiałam tak w ostatniej ciąży.
Ja mam ovu dzięki Miovelia Kapsułka i saszetka codziennie i Miovelia NAC 3razy dziennie od 3 do 7dc.Ale ja nie mam torbieli.
W takim razie co na owulację?
W suplementy i ziółka nie wierzę.
Przy poście masz opcje edytujNawet nie wiem jak je usunąć