reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Mam mieć usuwany. Tak bez znieczulenia. Mam wziąć lekiprzeciwbolowe

@Mrufka®®® Co u ciebie? Mialas wizytę? Przyszła @?
Hej . Odnośnie histeteroskopii to też miałam narkozę . Zabieg trwał ok 30 minut. 4 godziny po wypuścili mnie do domu.

Nadal @ brak . Założyłam nawet tu wątek żeby podpytać inne dziewczyny jak było u nich ale brak odpowiedzi. Dużo czytam o tym wszystkim i bardzo się boje powtórki ale spróbujemy jak tylko dostaniemy zielone światło.

reklama
Hej, milo ze mnie jeszcze pamietasz ;) nie chce tutaj nikogo dolowac pamietam jak sama to przezywalam gdy komus sie udalo a nam nie.. tak w skrocie to aktualnie leci nam 24 tydzien. Czuje sie w miare. Czasem jestem slaba i musze duzo odpoczywac. Planuje do 28 tyg pracowac bo pozniej juz brzuch naprawde zacznie mi dokuczac. Bedziemy miec chlopczyka :) niestety wyszla mu mala wada w ukladzie moczowym. Niby mamy sie nie orzejmowac na razie tylko kontrolowac a zobaczymy co pozniej. Podobno u chlopcow to czesto sie zdarza. Moja doktor ma certyfikat FMF wiec wystarczy jak sama na kazdej wizycie zerknie i popatrzy czy sie nie pogarsza. Ogolnie wczoraj minal rok od kiedy rozpoczelismy starania.. patrze czasami na zdj ktore robilam wszystkim testom a szczegolnie owulacyjnym i sie usmiecham do nich bo pomimo tego ze starania wywracaja mozg to pozostaja dobre wspomnienia ;) wam wszystkim kibicuje i wierze ze w najblizszym czasie sie uda :)a co u Ciebie? Czytalam ze beda wycinac Ci polipa? Byla tu kiedys dziewczyna ktorej wycieli i zaraz byla w ciazy!

Trzeba być dobrej myśli [emoji123][emoji873]
Kiedy masz kolejna wizytę ?
Ogólnie są dni kiedy czuje się fatalnie A są dni kiedy nie myślę o tym . Dzisiaj byli ok . Ogólnie mi bardzo ciężko bardzo boję się tego co mnie czeka ( dla tych którzy niewiedza na ostatnim iść stwierdzono obrzęk płodu-może świadczyć o wadach genetycznych zazwyczaj dzieci umierają wewnątrz macicznie bądź chwilę po urodzeniu . Liczę na to że następnym usg będzie ok ale to był by cud . Ciężko mi naprawdę ,boję się martwego porodu około 30 tygodnia :(

Ostatnia edycja:
Kochana, weź ten termometr swój do kosza wyrzuć [emoji16]
Kiedy idziesz no kontrolę?
Hej! Trzymam kciuki za in vitro w takim razie!
U mnie ok. Jestem w trzecim cyklu po poronieniu. W drugim cyklu naturalna owulacja ale zrobiła mi się torbiel. Teraz cykl na stymulacji. Jutro ide na usg sprawdzić czy owulacja była czy znowu torbiel.
Obecnie mam urlop. Wczoraj wróciliśmy z wyjazdu, piękne seksy były, urodzinowa owulacja, mam nadzieję że to będzie ten właściwy cykl.
Różne badania robiłam które nic nie wykazały także jestem dobrej myśli [emoji4]

Pewnie ze pamietam! Wlanie zacElam przywilywac stara gwardie żeby zapytać co u was a tutaj taka cudown wiadomosc! Ale aie cieszę. Oowiadaj więcej. Coś się wydarzyło szczególnego czy poprostu się udało?
Zmienilam lekarza ktory kazal mi odstawic wszystkie leki, w tym przepisany na wyrost Bromergin i Luteine. W miedzczasie zaczelismy sie leczyc w poradni leczenia nieplodnosci, ale to byla tylko jedna wizyta, czyli skierowanie na badania dzis bylaby druga. Za 2 tyg pojechalismy do Zakopanego na urlop i bach 😛😛😛 podczas pobytu robilam testy owu itp ale na nic nie liczylam. Kiedy w tamtym tygodniu spozniala mi sie @, juz wiedzialam ze cos jest na rzeczy, zwlekalam tylko z robieniem testu....w piatek poszla jedna beta 4 tys, pon juz 12 tys. No i w koncu moge sobie jakos wytłumaczyć moja dziwna sennosc, wyostrzony zapach itp 😛 Kobitki nie poddawajcie sie, napewno Wam sie uda ❤️❤️❤️ jestem tego przykladem ❤️❤️❤️

reklama
Hej, wrzucam małą aktualizacje. Wczoraj wieczorem (9dpo) miałam taki krótki ból tak jakby w macicy/szyjce. Dzisiaj rano na papierze miałam kropelkę krwi, mam nadzieję że to implantacja [emoji120][emoji120][emoji120] Mam jutro robić test (dziś ostatni duphaston) ale teraz zastanawiam się czy nie lepiej poczekać, sama nie wiem...
Ogólnie cały cykl jestem na globułkach więc nie robiłam sobie wielkich nadziei w tym cyklu.
W czwartek mój M ma USG a 2.09 pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności...

Do góry