reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Cześć dziewczyny :)
Jestem zupełnie zielona w takich forach i pierwszy raz w życiu korzystam z tego nie wiem gdzie powinnam się udać, ponieważ moje starania zaczęłam w marcu. Mam już 3,5 letnia córkę więc pora na rodzeństwo ;) Mamy sierpień, więc powinnam przejść na forum II połowa 2020 ? Za 4 dni powinnam dostać @ zobaczymy co ten czas przyniesie :) pozdrawiam was wszystkie

Dziś u męża urolog stwięrdził żylaki powrózka nasiennego i czeka nas zabieg :( czy ktoś miał podobny problem ?
Hej.
Mój mąż miał 2 zabiegi bo miał nawrót żylaków. Badania podskoczyły do góry szczególnie po drugim zabiegu. Sam zabieg nie jest jakiś straszny - mąż mówił[emoji6]I szybko wraca się po nim do normalności więc powodzenia [emoji8]

Hej! Trzymam kciuki za in vitro w takim razie!
U mnie ok. Jestem w trzecim cyklu po poronieniu. W drugim cyklu naturalna owulacja ale zrobiła mi się torbiel. Teraz cykl na stymulacji. Jutro ide na usg sprawdzić czy owulacja była czy znowu torbiel.
Obecnie mam urlop. Wczoraj wróciliśmy z wyjazdu, piękne seksy były, urodzinowa owulacja, mam nadzieję że to będzie ten właściwy cykl.
Różne badania robiłam które nic nie wykazały także jestem dobrej myśli [emoji4]
@aga.i.nieszka co u Ciebie? Jak starania? Trochę mam zaległości na 'Staraczkach' bo my za 2 tyg ruszamy z invitro i trochę zaniedbałam to forum [emoji85] ale ciągle jestem w grze o bobo [emoji6]

reklama
Do góry