reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Dziś idę na prenatalne, stresuje się bardzo. A po za tym wszystko ok [emoji846] a co u Ciebie? Już się nie orientuje w tych forach i nie wiem gdzie zaglądać żeby podpatrzeć co u staraczek które znam [emoji846]
no ja nie zaglądam do ogórkowych niestety za cięzkie to dla mnie a czesto myslę co u was.

reklama
no ja nie zaglądam do ogórkowych niestety za cięzkie to dla mnie a czesto myslę co u was.
Ja zaglądam . Staram się być na bieżąco chociaż też mnie to boli szczególnie że Miktura ma termin przybliżony do tego co ja miałam mieć , ale życie toczy się dalej .

Dziś tak mnie dziwnie rozpiera w podbrzuszu że chyba w końcu się @ zbliża ...

@Magdusia88 czekam na Twój pozytywny test jak nam tu prześlesz. Oczywiście, że Cię pamiętam [emoji173]Trzymam kciuki, dawaj znać po [emoji8][emoji123]
Heyyy to Super ze mnie ktoś pamięta! Ale ja ciebie tez pamietam, byłaś na ananasowych. Ty już masz termin ma grudzień albo styczeń..? [emoji848][emoji848][emoji848]U mnie starania nadal, ale już się badalismy i pomaga nam klinika. Wszystko z przebojamy, są wzloty i upadki, ale ogólnie nie jest źle. Oczywiście wolałabym tulic maluszka, ale jest jak jest.
O nie nie, ja jestem z teamu ogórkowej, żadne ananasy [emoji1787]
Hehehe ja za to jestem wszystkozerna i przed @ zagryzam ogórkowa ananasem [emoji28][emoji28][emoji28]

Tak, ja ananasowa [emoji123][emoji23][emoji531][emoji531]
Termin na Święta Bożego Narodzenia [emoji16]
Na pewno się uda, jak nie samemu to z niewielką pomocą [emoji4]

Także zostawiam Wam tu pozytywne ciążowe fluidy - zarażać się raz dwa [emoji3516][emoji170][emoji173]
Heyyy to Super ze mnie ktoś pamięta! Ale ja ciebie tez pamietam, byłaś na ananasowych. Ty już masz termin ma grudzień albo styczeń..? [emoji848][emoji848][emoji848]U mnie starania nadal, ale już się badalismy i pomaga nam klinika. Wszystko z przebojamy, są wzloty i upadki, ale ogólnie nie jest źle. Oczywiście wolałabym tulic maluszka, ale jest jak jest. Hehehe ja za to jestem wszystkozerna i przed @ zagryzam ogórkowa ananasem [emoji28][emoji28][emoji28]

Byłaś na grudniowych?? Nawet Cię nie kojarzę a też byłam. Ja miałam termin na 25 grudnia, bardziej Cię ze staraczek znam [emoji2]
Tak, ja ananasowa [emoji123][emoji23][emoji531][emoji531]
Termin na Święta Bożego Narodzenia [emoji16]
Na pewno się uda, jak nie samemu to z niewielką pomocą [emoji4]

Także zostawiam Wam tu pozytywne ciążowe fluidy - zarażać się raz dwa [emoji3516][emoji170][emoji173]

Cześć dziewczyny :)
Jestem zupełnie zielona w takich forach i pierwszy raz w życiu korzystam z tego nie wiem gdzie powinnam się udać, ponieważ moje starania zaczęłam w marcu. Mam już 3,5 letnia córkę więc pora na rodzeństwo ;) Mamy sierpień, więc powinnam przejść na forum II połowa 2020 ? Za 4 dni powinnam dostać @ zobaczymy co ten czas przyniesie :) pozdrawiam was wszystkie
Byłyśmy tutaj, teraz zostało tu kilka dziewczyn, ja też czasem zaglądam, na staraczkach 2 połowy, też jestem, ale też jest tam dużo nowych dziewczyn

Ogólnie są dni kiedy czuje się fatalnie A są dni kiedy nie myślę o tym . Dzisiaj byli ok . Ogólnie mi bardzo ciężko bardzo boję się tego co mnie czeka ( dla tych którzy niewiedza na ostatnim iść stwierdzono obrzęk płodu-może świadczyć o wadach genetycznych zazwyczaj dzieci umierają wewnątrz macicznie bądź chwilę po urodzeniu . Liczę na to że następnym usg będzie ok ale to był by cud . Ciężko mi naprawdę ,boję się martwego porodu około 30 tygodnia :(
Lucky, chyba niema Cie już na forum, strasznie mi przykro, MOCNO Cie tule, ale mam nadzieję, że będzie u Ciebie wszystko dobrze, nie poddawaj sie❤️

reklama
Do góry