reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Mysle,ze to nie ciaza. Nawet nie biore tego pod uwage.
Ja mam wrazenie,ze jest caly czas otwarta 🙈Jestem po porodach juz wiec moze to dlatego. Kurcze dziwna sprawa,chyba musze sie postarac o wizyte u lekarza.
Tak, po porodach szyjka nie jest idealnie zamknięta, może być delikatnie otwarta :) Zobacz na stronie naturalnego planowania rodziny, tam jest to fajnie opisane i właśnie tam pamiętam czytałam o tym, że ta szyjka nie jest w 100% zamknięta po porodzie.

reklama
Tak, po porodach szyjka nie jest idealnie zamknięta, może być delikatnie otwarta :) Zobacz na stronie naturalnego planowania rodziny, tam jest to fajnie opisane i właśnie tam pamiętam czytałam o tym, że ta szyjka nie jest w 100% zamknięta po porodzie.
Tak,tak wiem- juz wszystko przeczytalam co bylo mozliwe chyba 🙈🙈 jednak nigdzie konkretnej odpowiedzi. Martwi mnie ten bol podbrzusza jak na okres,ktory utrzymuje sie- raz odczuwam wiecej raz mniej, a chwilami w ogole- jednak powraca i ciagle mam uczucie jakbym zaraz miala dostac @ 🙈 zawsze mialam tak na 2 dni przed@. Piersi tez zawsze mialam bardzo wrazliwe przed @, a teraz nie mam wrazliwych, ale jak przygniote to odczuwam bol ehhhh... oszalec mozna 😅

Tak,tak wiem- juz wszystko przeczytalam co bylo mozliwe chyba 🙈🙈 jednak nigdzie konkretnej odpowiedzi. Martwi mnie ten bol podbrzusza jak na okres,ktory utrzymuje sie- raz odczuwam wiecej raz mniej, a chwilami w ogole- jednak powraca i ciagle mam uczucie jakbym zaraz miala dostac @ 🙈 zawsze mialam tak na 2 dni przed@. Piersi tez zawsze mialam bardzo wrazliwe przed @, a teraz nie mam wrazliwych, ale jak przygniote to odczuwam bol ehhhh... oszalec mozna 😅
Ja takie silne bóle jak na @ miałam 12 dpo i to była oznaka ciąży tylko jeszcze o tym nie wiedziałam :) Termin @ miałam dopiero po 6 dniach od tych boleści (owu była u mnie kilka dni wcześniej). Czyli bóle miałam 26 dc :) Myślałam, że dostanę wcześniej @ :D

Ja takie silne bóle jak na @ miałam 12 dpo i to była oznaka ciąży tylko jeszcze o tym nie wiedziałam :) Termin @ miałam dopiero po 6 dniach od tych boleści (owu była u mnie kilka dni wcześniej). Czyli bóle miałam 26 dc :) Myślałam, że dostanę wcześniej @ :D
To ja nie mam az tak silnych boli, ale odczuwam i mam czasem wrazenie jakby @ miala sie znow pojawic choc jeszcze mam czas. Ja jestem dopiero 3 dpo wedlug kalendarzyka byla 20.07. Tyle niewiadomych eh 🙈 Sprobuje umowic sobie jeszcze jedna wizyte u lekarza- moze rozwieje moje watpliwosci i znajdzie przyczyne tych dolwgliwosci.

Hej dziewczyny dawno się nie odzywałam, dałam se na luz stwierdziłam że pierniczę to i od sierpnia znów zaczne brać tabletki antykoncepcyjne bo w lipcu to już rok staran, dziś zrobiłam test 4dni przed @ i albo mam zwidy albo nie wiem czy to cień, jest różowy a dodam że w cyklach nie udanych była biel.

Załączniki

• IMG_20200724_085743.jpg
    IMG_20200724_085743.jpg
    283,6 KB · Wyświetleń: 125
Ja widzę [emoji16][emoji16][emoji16]
Hej dziewczyny dawno się nie odzywałam, dałam se na luz stwierdziłam że pierniczę to i od sierpnia znów zaczne brać tabletki antykoncepcyjne bo w lipcu to już rok staran, dziś zrobiłam test 4dni przed @ i albo mam zwidy albo nie wiem czy to cień, jest różowy a dodam że w cyklach nie udanych była biel.

reklama
Do góry