KiedyPytam
Fanka BB :)
Provera?Pomożecie odczytać receptę? Zobacz załącznik 1153082
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Provera?Pomożecie odczytać receptę? Zobacz załącznik 1153082
Dziękuję , znalazłamProvera?
Farmaceuta rozczytaPomożecie odczytać receptę? Zobacz załącznik 1153082
Chciałam wiedzieć jakiej kwoty się spodziewaćFarmaceuta rozczyta
Nie zawszeFarmaceuta rozczyta
To mi się jeszcze nie zdarzyło Nawet jak naprawdę było napisane jak kura pazuremNie zawsze
Testować. Test negatywny nie oznacza brak owu i odwrotnie. Najważniejsze żeby sexy były. Inne rzeczy są nie ważne.Cześć dziewczynki jestem podczas owu przynajmniej tak aplikacja wskazuje ... wczoraj czułam klucie jamniczków i dziś postanowiłam zrobic test owu a tu w ogole nic się nie pokazało [emoji2356] zero kreski ... czy to oznacza ze ten cykl jest bez owu ? Bo zawsze pokazywało lekkie badz mocniejsze kreski... nie wiem testować tez jutro czy szkoda tracić testu jak dzisiaj zero nic nothing. Co myślicie?