reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Ojj już mi trochę dokucza zgaga pod wieczór i lekkie mdłości nad ranem [emoji85][emoji85][emoji85] także czuję, że tą ciążę przejdę trochę ciężej niż z synem, ale przyjmę wszystko na klatę byle z dzieciątkiem było wszystko dobrze [emoji4][emoji4][emoji4][emoji173] ...a mdłości na początku podobno mogą zwiastować dziewuszke [emoji7][emoji173]
Myślałam że jesteś bezobjawowa[emoji1787] ale z jednej strony dobrze bo wiesz ze w ciąży jesteś.

Dziewczyny mnie zadziwia dlaczego wy polegacie na tych aplikacjach?? Przecież aplikacja przyjmie wszystko co jej tam wpiszecie i wylicza jakieś średnie które się nijak mają do rzeczywistości. Nie możecie polegać na tym co w nich jest.
Mi po poronieniu aplikacja pokazywała okres 7 dni po owulacji bo takie miałam wcześniej cykle a teraz pokazuje mi że cykl będzie trwał 6 tygodni bo tyle czekałam po poronieniu na pierwszą miesiączkę także no...

Ja to w ogóle śluzu nie mam. Jak sobie dwa dni temu wsadziłam palca to wyciągnęłam jakieś białe grudki, no obok płodnego śluzu to to nie leżało także myślę że ten cykl stracony.
Ja mimo ,że ten wiesiołek już długo od co najmniej 4 cykli nie zauważam płodnego śluzu. Do nowego gina idę też z tym problemem. Już po woli spisuje w notatniku co mnie martwi to będzie długa wizyta.

Dziewczyny mnie zadziwia dlaczego wy polegacie na tych aplikacjach?? Przecież aplikacja przyjmie wszystko co jej tam wpiszecie i wylicza jakieś średnie które się nijak mają do rzeczywistości. Nie możecie polegać na tym co w nich jest.
Mi po poronieniu aplikacja pokazywała okres 7 dni po owulacji bo takie miałam wcześniej cykle a teraz pokazuje mi że cykl będzie trwał 6 tygodni bo tyle czekałam po poronieniu na pierwszą miesiączkę także no...
Apka mi pomogła trochę ogarnąć ile dni mniej więcej mam cykle, a z owu polegałam teraz na intuicji, obserwacji siebie i na testach owu 😉😉

Tak jak pisałam wyżej co prawda mam wpisane w aplikacji flo "coś" ze zaznacza płodny czas ale to ni jak ma się do mojego stanu faktycznego. Robiąc testy zawsze wychodzi mi inaczej. Mi ta aplikacja służy bardziej do zapisywania mojej miesiączki. Ale to jest tak jak z czasem przed @ niektóre już sprawdzają zbliżoną datę porodu 😅

reklama
Do góry