reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Wiadomo że ja też zaglądam kiedy miałam okres, czy sprawdzam temperature jaką zapisywałam itp więc nie mówię że się w ogóle nie przydaje ale jak widzę wpisy że lekarz powiedział że owu była wtedy a apka pokazuje że wtedy więc już mam tyle dpo bo apka tak mówi no to sorry, przecież logiczne że lekarz z usg ma rację a nie apka ;)
Tak jak pisałam wyżej co prawda mam wpisane w aplikacji flo "coś" ze zaznacza płodny czas ale to ni jak ma się do mojego stanu faktycznego. Robiąc testy zawsze wychodzi mi inaczej. Mi ta aplikacja służy bardziej do zapisywania mojej miesiączki. Ale to jest tak jak z czasem przed @ niektóre już sprawdzają zbliżoną datę porodu [emoji28]

Dziewczyny mnie zadziwia dlaczego wy polegacie na tych aplikacjach?? Przecież aplikacja przyjmie wszystko co jej tam wpiszecie i wylicza jakieś średnie które się nijak mają do rzeczywistości. Nie możecie polegać na tym co w nich jest.
Mi po poronieniu aplikacja pokazywała okres 7 dni po owulacji bo takie miałam wcześniej cykle a teraz pokazuje mi że cykl będzie trwał 6 tygodni bo tyle czekałam po poronieniu na pierwszą miesiączkę także no...
Ja tylko mam ją aby zaznaczać @

Nie martw się, ja też korzystam z flo i powiem Ci, że na bank mi w tym miesiącu nie wyliczyło poprawnie owu, bo miałam dużo wcześniej niż pokazuje apka i śluz płodny miałam dokładnie 2 dni i koniec, a zaszłam w ciążę, także działaj! 💪😆😆😆😁😁😁
U nas jak się w styczniu udało to też owu była prawie tydzień przed przewidywaną w aplikacji :D Na szczęście kierowałam się śluzem i szyjką :D Przez kilka dni płodnych miałam typowy dla mnie śluz jak woda a potem jeden jedyny dzień śluz jak białko jaja kurzego - następnego dnia już susza i szyjka opuszczona do granic możliwości 🤣 Z USG wynika, że owu była właśnie w ten dzień najlepszego śluzu :)

reklama
Do góry