reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Mi Flo w tamtym cyklu policzyło o 2 dni za szybko ale wiedziałam, że nie jest wtedy bo używałam testów i obserwowałam śluz. Gdy @ przyszła teraz po zaznaczeniu jej Flo zmieniło mi owu z czerwca tak jak ja faktycznie miałam.
Ja w tym cyklu nie mam czasu a już wieczorem zapominam zrobić test😌 Flo pokazuje na piątek owu a t-time na jutro. W ostatnim cyklu owu miałam wcześniej bo 11 dc (robiłam testy)Flo bardziej mi służy do zaznaczania @

reklama
Ja mam 2 córki i nie miałam mdłości ani w jednej ciąży ☺☺ ale każdy przechodzi inaczej.❤❤
Ja mam syna i ciążę z nim przeszłam tak, że do 7 msc poza brzuszkiem i biustem rosnącym to nie miałam żadnych objawów, kompletnie nic...ale ostatnie dwa miesiące męczyła mnie okropna zgaga w nocy...a teraz już czuję mdłości rano i zgagę delikatną mam wieczorem i ten posmak dziwny w ustach i tak się zastanawiam kto mieszka w moim brzuchu? 🤔😆😊😁😍

Ja przy corce moglam gory przenosic, ale tez bylam duzo mlodsza ;) [emoji14] teraz juz niejedna emerytka rusza sie żwawiej ode mnie i na pewno mniej narzeka na samopoczucie [emoji23]
Ojj już mi trochę dokucza zgaga pod wieczór i lekkie mdłości nad ranem [emoji85][emoji85][emoji85] także czuję, że tą ciążę przejdę trochę ciężej niż z synem, ale przyjmę wszystko na klatę byle z dzieciątkiem było wszystko dobrze [emoji4][emoji4][emoji4][emoji173] ...a mdłości na początku podobno mogą zwiastować dziewuszke [emoji7][emoji173]

Ja mam syna i ciążę z nim przeszłam tak, że do 7 msc poza brzuszkiem i biustem rosnącym to nie miałam żadnych objawów, kompletnie nic...ale ostatnie dwa miesiące męczyła mnie okropna zgaga w nocy...a teraz już czuję mdłości rano i zgagę delikatną mam wieczorem i ten posmak dziwny w ustach i tak się zastanawiam kto mieszka w moim brzuchu? 🤔😆😊😁😍
Hehehe ☺️☺️ też mówią że jak jest zgaga to dziecko będzie miało dużo włosów hehe 🤔☺️

Hehehe ☺☺ też mówią że jak jest zgaga to dziecko będzie miało dużo włosów hehe 🤔
Hahaha też to słyszałam, a mój syn za dużo nie miał, ale dosyć długie miał z tyłu 🙈🙈😂😂 moja mama ze mną też miała taką zgagę i też za dużo włosów nie miałam, a z kolei kuzynka nie miała wcale zgagi, a jej syn urodził się z dużą czuprynką 😳😂😂😂🤔

Ja przy corce moglam gory przenosic, ale tez bylam duzo mlodsza ;) [emoji14] teraz juz niejedna emerytka rusza sie żwawiej ode mnie i na pewno mniej narzeka na samopoczucie [emoji23]
O matko mam tak samo 🙈🙈🙈😳 tu plecy, tam głowa, tu znowu nogi...do tego bóle głowy na zmianę ciśnienia...masakra...mam wrażenie, że moja babcia lepiej funkcjonowała mając 80 lat niż ja mając 30 😳🙈🙈🙈😂😂😂

Ojj już mi trochę dokucza zgaga pod wieczór i lekkie mdłości nad ranem [emoji85][emoji85][emoji85] także czuję, że tą ciążę przejdę trochę ciężej niż z synem, ale przyjmę wszystko na klatę byle z dzieciątkiem było wszystko dobrze [emoji4][emoji4][emoji4][emoji173] ...a mdłości na początku podobno mogą zwiastować dziewuszke [emoji7][emoji173]
Ja mdłości jakoś takich nie miałam, z 2 tygodnie mi dokuczały i sporadycznie a będzie dziewczynka [emoji16] za to do słodkiego to mm taka ciagotke że mówię do męża że trzeba wszystko zjeść bo ja nie mogę a mnie ciągnie [emoji38] dokarmiam cukrzycę [emoji1787]

Ja to w ogóle śluzu nie mam. Jak sobie dwa dni temu wsadziłam palca to wyciągnęłam jakieś białe grudki, no obok płodnego śluzu to to nie leżało także myślę że ten cykl stracony.
u mnie wg flo 3 dni do owu a przyplątała mi się infekcja bo jakoś dziwnie boli mnie brzuch:( w dodatku mimo stosowania oleju z wiesiołka i siemienia lnianego, dużej ilości wody jakoś kiepsko ze śluzem ehh dzisiaj spadek nastroju

reklama
Ja mdłości jakoś takich nie miałam, z 2 tygodnie mi dokuczały i sporadycznie a będzie dziewczynka [emoji16] za to do słodkiego to mm taka ciagotke że mówię do męża że trzeba wszystko zjeść bo ja nie mogę a mnie ciągnie [emoji38] dokarmiam cukrzycę [emoji1787]
No właśnie ja na słodkie też mam straszne parcie i te mdłości takie delikatne nad ranem...a z synem tak mnie do słodkiego nie ciągnęło 🙈🙈🙈 bardziej do kwaśnego i do owoców, potrafiłam zjeść całą ćwiartke arbuza na to kilka kiwi i jeszcze brzoskwinią popchnęłam 🙈🙈🙈😂

Do góry