reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Dokladnie tak, poronilam samoistnie w kwietniu, w maju biochemiczna i w czerwcu też, a teraz proszę, wreszcie tak jak powinno być! 😁😁😁😍 Także jestem zdania, że nie można się poddawać i trzeba działać, działać, działać! 💪💪💪😆😁😂 I słuchać siebie, bo teraz w lipcu zaczęłam brać luteine i to jest efekt, więc te straty mogły być powodem niskiego progesteronu tak jak przypuszczałam 🤔 w każdym razie 28go miałam mieć wizytę u gina odnośnie tego co zrobić z tymi niepowodzeniami no i będę miała dla niego małą niespodziankę 😁😁😂😂😂🙈
Gratulacje! A jak lekarz kazał Ci brać ta luteine? Bo też mam pierwszy cykl z luteina.

Nie martw się, ja też korzystam z flo i powiem Ci, że na bank mi w tym miesiącu nie wyliczyło poprawnie owu, bo miałam dużo wcześniej niż pokazuje apka i śluz płodny miałam dokładnie 2 dni i koniec, a zaszłam w ciążę, także działaj! 💪😆😆😆😁😁😁
Mi Flo w tamtym cyklu policzyło o 2 dni za szybko ale wiedziałam, że nie jest wtedy bo używałam testów i obserwowałam śluz. Gdy @ przyszła teraz po zaznaczeniu jej Flo zmieniło mi owu z czerwca tak jak ja faktycznie miałam.

Ja zawsze leżałam z nogami trochę podkurczonymi tak z 5 min, Ale i tak ze mnie sporo wylatywało, a jednak w ciążę zachodziłam za każdym razem, także nie ma chyba powodu się czymś takim przejmować [emoji6][emoji6][emoji6]
Ze mnie też zawsze dużo wypływa ale leżę i mam nadzieję że ten jeden potrzebny tam zostanie [emoji23]

Gratulacje! A jak lekarz kazał Ci brać ta luteine? Bo też mam pierwszy cykl z luteina.
Dziękuję! 😊😊🤗❤ ja zaczęłam brać sama, na własną rękę, bo żaden lekarz nie chciał mi pomóc, a mojego niestety przez 2 msc nie było, a mój mi powiedział po poronieniu w kwietniu, że przy następnej ciąży dałby mi od razu duphaston od samego początku...jednak inni lekarze uważali, że jestem przewrażliwioną desperatką i nawet skierowania na proga nie chcieli mi dać, twierdząc, że nie ma potrzeby 😡😡😡
Brałam po owulacji jedną tabletkę dziennie Luteiny 50 pod język i jestem pewna, że to pomogło 😊
No i biorę cały czas teraz 😊

Ostatnia edycja:
Dziękuję jeszcze raz! Bardzo mi pomogłaś i dzięki Tobie się nie poddałam i nie załamałam [emoji4][emoji4][emoji4][emoji847][emoji7][emoji7][emoji7]
Bardzo Ci kibicuje i trzymam mocnooo kciuki za Ciebie! [emoji110][emoji110][emoji110][emoji4][emoji847][emoji7][emoji173]
Dziękuję kochana. Jak będziesz potrzebowała pogadać po narzekać na objawy ciążowe jak się pojawią to pisz śmiało. Ale mam nadzieję że objawy nie będą ci dokuczać prócz w przyszłości duży brzuszek i mocne kopniaki dzieciątka. [emoji3059][emoji3059]

Dziękuję kochana. Jak będziesz potrzebowała pogadać po narzekać na objawy ciążowe jak się pojawią to pisz śmiało. Ale mam nadzieję że objawy nie będą ci dokuczać prócz w przyszłości duży brzuszek i mocne kopniaki dzieciątka. [emoji3059][emoji3059]
Ojj już mi trochę dokucza zgaga pod wieczór i lekkie mdłości nad ranem 🙈🙈🙈 także czuję, że tą ciążę przejdę trochę ciężej niż z synem, ale przyjmę wszystko na klatę byle z dzieciątkiem było wszystko dobrze 😊😊😊❤ ...a mdłości na początku podobno mogą zwiastować dziewuszke 😍

Nie martw się, ja też korzystam z flo i powiem Ci, że na bank mi w tym miesiącu nie wyliczyło poprawnie owu, bo miałam dużo wcześniej niż pokazuje apka i śluz płodny miałam dokładnie 2 dni i koniec, a zaszłam w ciążę, także działaj! 💪😆😆😆😁😁😁
Działać podziałamy. Mam umówioną wizytę na połowę sierpnia do nowego ginekologa akurat będę w połowie cyklu niestety wcześniej nie ma terminu. Zaczynam po woli rozglądać się za kliniką.

reklama
Ojj już mi trochę dokucza zgaga pod wieczór i lekkie mdłości nad ranem 🙈🙈🙈 także czuję, że tą ciążę przejdę trochę ciężej niż z synem, ale przyjmę wszystko na klatę byle z dzieciątkiem było wszystko dobrze 😊😊😊❤ ...a mdłości na początku podobno mogą zwiastować dziewuszke 😍
Ja mam 2 córki i nie miałam mdłości ani w jednej ciąży ☺️☺️ ale każdy przechodzi inaczej.❤️❤️

Do góry