reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Jedna tabletka rano. Zapytam w piątek ginekologa ile będzie mi to schodziło i czy ewentualnie nie zwiększy dawki bo nie chce czekać roku teraz znowu .
Ja też brałam jedną rano na czczo i nawet miesiąc nie trwało zbicie, a u mnie poziom był dużo wyższy niż u Ciebie, także głowa do góry! 😊😊😊😁 szybko zbijesz z tej dwójeczki 😁😁😁

Jedna tabletka rano. Zapytam w piątek ginekologa ile będzie mi to schodziło i czy ewentualnie nie zwiększy dawki bo nie chce czekać roku teraz znowu .
Obyśmy sobie to zbiły szybko bo ja koło 3 mam. Ja też będę gadać o tej większej dawce. Zależy co powie bo te wartości co mamy to nie są duże więc mam nadzieję że większego problemu nie ma 😁

reklama
A potem to się normalnie odstawia czy się bierze jeszcze jakiś czas?
Po tej 50 miałam wizytę kontrolną u endo i musiałam zrobić badanie poziomu i zmniejszyła mi dawkę na 25, którą muszę brać teraz do połowy sierpnia i znów zrobić badanie kontrolne, ale zaszłam w ciążę, więc nie wiem, czy znów mi nie zwiększy, bo już mam znowu ponad 3 przez ciążę

Do góry