reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Ja jakieś badania sobie porobiłam i chyba za ciekawie nie jest.. Tsh za wysokie.. Stosunek lh do fsh za niski chyba.. I testosteron podwyższony 😐 jak myślicie? Jest powód do lekarza lecieć czy jakoś da się bez tabletek wyrównać to?

Załączniki

• 15953150604196686451707967079682.jpg
    15953150604196686451707967079682.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 71
  • 15953150907672285480098913007111.jpg
    15953150907672285480098913007111.jpg
    2,2 MB · Wyświetleń: 75
reklama
Ja jakieś badania sobie porobiłam i chyba za ciekawie nie jest.. Tsh za wysokie.. Stosunek lh do fsh za niski chyba.. I testosteron podwyższony [emoji52] jak myślicie? Jest powód do lekarza lecieć czy jakoś da się bez tabletek wyrównać to?
Tsh za wysokie na starania, stosunek lh do fsh jest ok. Moja pani doktor z kliniki pow że jest ok a mam mniejszy niż Ty. I testosteron zdecydowanie za wysoki.

A jak u Ciebie sytuacja?
Dziś już 39dc. Wczoraj nawet cienia nie zobaczyłam i tak czekam... coraz bardziej się zastanawiam czy czasem owulacji jednak nie miałam późno w 27dc.. jeśli by tak było to okres za 2-3dni

Załączniki

• E6C08FE7-9AE3-4D54-B46F-27E82FA3345C.jpeg
    E6C08FE7-9AE3-4D54-B46F-27E82FA3345C.jpeg
    2 MB · Wyświetleń: 79
Tsh za wysokie na starania, stosunek lh do fsh jest ok. Moja pani doktor z kliniki pow że jest ok a mam mniejszy niż Ty. I testosteron zdecydowanie za wysoki.
A no właśnie ta tarczyca.. Przestraszyłam się że taka wysoka. I też testosteron.. Wolałabym bez tabletek to uregulować 😔 ale nie będę kombinować sama tylko do lekarza się umowie to może jeszcze coś zleci. Dzięki

A Ty nie miałaś cienia teraz?
Powiem Wam dziewczyny, że ostatnio mam jakiś kryzys, niepotrzebnie robiłam te testy tak wcześnie, bo zdałam sobie sprawę jak bardzo pragnę tych dwóch kresek...wiem, że każda z nas tutaj chce je zobaczyć, ale ja mam wrażenie, że po poronieniu chcę tego jeszcze bardziej. Miałam wczoraj takiego doła, że doszłam do wniosku, że nie umiem się z niczego cieszyć, praca mimo, że wymarzona już mnie denerwuje i nie sprawia przyjemności, rzeczy materialne totalnie nie cieszą, szczęście osób z mojego otoczenia, którym się udało mnie irytuje i wpadam w jeszcze większy dół, ucięłam kontakty z ciezarnymi koleżankami...dramat, ostatnio byłam też u lekarza, który stwierdził, że daje mi pół roku na wyjaśnienie skąd się bierze u mnie wysoki androstendion i że absolutnie mam nie zachodzić w ciążę. Dobił mnie tym. Oczywiście to nie słucham, bo mój inny lekarz-gin Endo i specjalista od niepłodności ma na ten temat inne zdanie, ale poczułam się przez tego pierwszego lekarza totalnie zlekcewazona, nawet mnie nie zbadał...A ja głupia robię 3 dzień z rzędu test kilka dni przed terminem @ i naiwnie liczę, że ta kreska się pojawi. Miałam mieć termin porodu na 25.12. I powiem Wam, że nie wyobrażam sobie tych świąt z siostra mojego męża, która będzie wtedy w zaawansowanej ciąży....

Ja też myślałam że wszystko ze mnie wylatuje w toalecie a w ciążę zaszłam.
Nie przejmuj się, ja przy takich wypływach zaszłam dwa razy w ciążę, bez kombinowania z nogami do góry, zawsze coś tam zostanie w środku. Też myślałam że ze mną coś nie tak, ale popytałam kilka koleżanek i też tak mają i z zachodzeniem w ciążę też nie mają problemu. Chyba że Twój ma problem z plemnikami to wtedy możesz się doszukiwać problemu, tak mi się wydaje

reklama
Do góry