reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Ja jakieś badania sobie porobiłam i chyba za ciekawie nie jest.. Tsh za wysokie.. Stosunek lh do fsh za niski chyba.. I testosteron podwyższony 😐 jak myślicie? Jest powód do lekarza lecieć czy jakoś da się bez tabletek wyrównać to?

Załączniki

• 15953150604196686451707967079682.jpg
    15953150604196686451707967079682.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 79
  • 15953150907672285480098913007111.jpg
    15953150907672285480098913007111.jpg
    2,2 MB · Wyświetleń: 83
reklama
Ja jakieś badania sobie porobiłam i chyba za ciekawie nie jest.. Tsh za wysokie.. Stosunek lh do fsh za niski chyba.. I testosteron podwyższony [emoji52] jak myślicie? Jest powód do lekarza lecieć czy jakoś da się bez tabletek wyrównać to?
Tsh za wysokie na starania, stosunek lh do fsh jest ok. Moja pani doktor z kliniki pow że jest ok a mam mniejszy niż Ty. I testosteron zdecydowanie za wysoki.

A jak u Ciebie sytuacja?
Dziś już 39dc. Wczoraj nawet cienia nie zobaczyłam i tak czekam... coraz bardziej się zastanawiam czy czasem owulacji jednak nie miałam późno w 27dc.. jeśli by tak było to okres za 2-3dni

Załączniki

• E6C08FE7-9AE3-4D54-B46F-27E82FA3345C.jpeg
    E6C08FE7-9AE3-4D54-B46F-27E82FA3345C.jpeg
    2 MB · Wyświetleń: 85
Tsh za wysokie na starania, stosunek lh do fsh jest ok. Moja pani doktor z kliniki pow że jest ok a mam mniejszy niż Ty. I testosteron zdecydowanie za wysoki.
A no właśnie ta tarczyca.. Przestraszyłam się że taka wysoka. I też testosteron.. Wolałabym bez tabletek to uregulować 😔 ale nie będę kombinować sama tylko do lekarza się umowie to może jeszcze coś zleci. Dzięki

A Ty nie miałaś cienia teraz?
Powiem Wam dziewczyny, że ostatnio mam jakiś kryzys, niepotrzebnie robiłam te testy tak wcześnie, bo zdałam sobie sprawę jak bardzo pragnę tych dwóch kresek...wiem, że każda z nas tutaj chce je zobaczyć, ale ja mam wrażenie, że po poronieniu chcę tego jeszcze bardziej. Miałam wczoraj takiego doła, że doszłam do wniosku, że nie umiem się z niczego cieszyć, praca mimo, że wymarzona już mnie denerwuje i nie sprawia przyjemności, rzeczy materialne totalnie nie cieszą, szczęście osób z mojego otoczenia, którym się udało mnie irytuje i wpadam w jeszcze większy dół, ucięłam kontakty z ciezarnymi koleżankami...dramat, ostatnio byłam też u lekarza, który stwierdził, że daje mi pół roku na wyjaśnienie skąd się bierze u mnie wysoki androstendion i że absolutnie mam nie zachodzić w ciążę. Dobił mnie tym. Oczywiście to nie słucham, bo mój inny lekarz-gin Endo i specjalista od niepłodności ma na ten temat inne zdanie, ale poczułam się przez tego pierwszego lekarza totalnie zlekcewazona, nawet mnie nie zbadał...A ja głupia robię 3 dzień z rzędu test kilka dni przed terminem @ i naiwnie liczę, że ta kreska się pojawi. Miałam mieć termin porodu na 25.12. I powiem Wam, że nie wyobrażam sobie tych świąt z siostra mojego męża, która będzie wtedy w zaawansowanej ciąży....

Ja też myślałam że wszystko ze mnie wylatuje w toalecie a w ciążę zaszłam.
Nie przejmuj się, ja przy takich wypływach zaszłam dwa razy w ciążę, bez kombinowania z nogami do góry, zawsze coś tam zostanie w środku. Też myślałam że ze mną coś nie tak, ale popytałam kilka koleżanek i też tak mają i z zachodzeniem w ciążę też nie mają problemu. Chyba że Twój ma problem z plemnikami to wtedy możesz się doszukiwać problemu, tak mi się wydaje

reklama
Do góry