reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Dziewczyny to jescze mi powiedzcie ile dni łącznie bylyscuw w szpitalu przy lyzeczkowaniu ? Od przyjęcia do wypisu
Ja też byłam półtorej doby, od środy rana do czwartku do 15.30 ale tak jak Ci pisałam wszystko zależy od tego ile dawek leku Ci podadzą. Mi podali rano w środę i wieczorem w środę a w czwartek rano zabieg ale rossig np leżała chyba z 5 dni bo kilkakrotnie jej podawali tabletki, łącznie chyba pisała że 14 sztuk dostała. Partnerka ojca mówiła że trzy dawki plus zabieg u nich to 3 dni mniej więcej. Wszystko zależy od szpitala, radzę Ci się nie nastawiać na nic konkretnego.

Kurczę ja wiem że są sytuacje że ciąża jest młodsza , a ja jestem pewna co do dnia owulacji bo to piłam testy i ostatni seks też był 12 czerwca. No i to ciałko żółte które było A potem znikło ;(
Myślę że do też już nie będzie A lekarz czeka jescze tydzień bo mają takie procedury . Ale dziękuję za wsparcie ❤
Kochana moja ! Ja nie wierzę że to się tak skończy . Moim zdaniem do zapłodnienia doszło później niż myślisz. Kiedy pierwszy raz wyszedł Ci test pozytywny ?

Aha czyli tak to wygląda ,zrozumiem . Pytam tak naraze orientacyjnie bo wolę wiedzieć czego się spodziewać
Kochana moja ! Ja nie wierzę że to się tak skończy . Moim zdaniem do zapłodnienia doszło później niż myślisz. Kiedy pierwszy raz wyszedł Ci test pozytywny ?
Dla mnie też to jest niezrozumiałe. Test wyszedł mi 23 czerwca. Ja jestem pewna że tu nie wchodzi w grę młodsza ciąża . Pecherzyk 22 mm i nic poza tym;(

reklama
Do góry