reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
ja już teraz zgłupiałam powiem szczerze, bo testy owu mam od wczoraj pozytywne, dzisiaj skok temp z 36,6 na 36,9, ale śluzu płodnego nie ma tylko taki mleczny lepki...masakra...to ta owulacja była, czy nie?? 🤔🤔🤔😳
czytałam, że jak jest skok to musi być owulacja, ale czemu w takim razie ten śluz jest inny? Taki typowy płodny miałam 5.07 i 6.07...oszaleje po prostu😩😳...absolutnie nie opieram się na tych testach, ale temperatura nigdy mnie nie zawiodła i jak skok był to miałam owulacje...A teraz już nie wiem, czy ją miałam, czy dopiero będzie, czy może była wcześniej? Help me! 🙏🙏🙏
ogólnie to powinnam ją mieć dopiero 13.07, a testy mega intensywne od wczoraj wieczora i płodne tak szybko...😳😳😳 wszystko się popierdzieliło po tych biochemicznych...🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😭😭😭🥺
Ja w ogole nie mam płodnego śluzu,owu potwierdzona monitoringiem a sluz bialy gesty. lekarz mi powiedzial ze taka moja uroda i zeby jakos szczególnie sie tym nie przejmować .🙂

Ja w ogole nie mam płodnego śluzu,owu potwierdzona monitoringiem a sluz bialy gesty. lekarz mi powiedzial ze taka moja uroda i zeby jakos szczególnie sie tym nie przejmować .🙂
A nie masz przez to problemu z zajściem w ciążę? Ja zawsze miałam płodny w owu, dlatego się zastanawiam co to mi się teraz porobiło...🤔🤔🤔

A nie masz przez to problemu z zajściem w ciążę? Ja zawsze miałam płodny w owu, dlatego się zastanawiam co to mi się teraz porobiło...🤔🤔🤔
Inne stężenia hormonów :) Dlatego śluz wyjątkowo inny :) Nie ma co się doszukiwać, może tak się zdarzyć. Ja z kolei zawsze miałam tylko 1 dzień śluz jak białko jaja kurzego, a są kobiety, które mają np. 5 dni 🤷🏼‍♀️

A ja w ogóle nie zaobserwowałam płodnego śluzu a w ciążę zaszłam więc chyba nie ma reguły [emoji2368]
Inne stężenia hormonów :) Dlatego śluz wyjątkowo inny :) Nie ma co się doszukiwać, może tak się zdarzyć. Ja z kolei zawsze miałam tylko 1 dzień śluz jak białko jaja kurzego, a są kobiety, które mają np. 5 dni [emoji2372]

Inne stężenia hormonów :) Dlatego śluz wyjątkowo inny :) Nie ma co się doszukiwać, może tak się zdarzyć. Ja z kolei zawsze miałam tylko 1 dzień śluz jak białko jaja kurzego, a są kobiety, które mają np. 5 dni 🤷🏼‍♀️
Też mam taki jak białko tylko pierwszy dzień jak się płodne zaczynają, a później to taka jakby woda i to naprawdę niewielkie ilości 🤦‍♀️🤷‍♀️🙈

reklama
Do góry