reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
ja już teraz zgłupiałam powiem szczerze, bo testy owu mam od wczoraj pozytywne, dzisiaj skok temp z 36,6 na 36,9, ale śluzu płodnego nie ma tylko taki mleczny lepki...masakra...to ta owulacja była, czy nie?? 🤔🤔🤔😳
czytałam, że jak jest skok to musi być owulacja, ale czemu w takim razie ten śluz jest inny? Taki typowy płodny miałam 5.07 i 6.07...oszaleje po prostu😩😳...absolutnie nie opieram się na tych testach, ale temperatura nigdy mnie nie zawiodła i jak skok był to miałam owulacje...A teraz już nie wiem, czy ją miałam, czy dopiero będzie, czy może była wcześniej? Help me! 🙏🙏🙏
ogólnie to powinnam ją mieć dopiero 13.07, a testy mega intensywne od wczoraj wieczora i płodne tak szybko...😳😳😳 wszystko się popierdzieliło po tych biochemicznych...🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😭😭😭🥺
Ja w ogole nie mam płodnego śluzu,owu potwierdzona monitoringiem a sluz bialy gesty. lekarz mi powiedzial ze taka moja uroda i zeby jakos szczególnie sie tym nie przejmować .🙂

Ja w ogole nie mam płodnego śluzu,owu potwierdzona monitoringiem a sluz bialy gesty. lekarz mi powiedzial ze taka moja uroda i zeby jakos szczególnie sie tym nie przejmować .🙂
A nie masz przez to problemu z zajściem w ciążę? Ja zawsze miałam płodny w owu, dlatego się zastanawiam co to mi się teraz porobiło...🤔🤔🤔

A nie masz przez to problemu z zajściem w ciążę? Ja zawsze miałam płodny w owu, dlatego się zastanawiam co to mi się teraz porobiło...🤔🤔🤔
Inne stężenia hormonów :) Dlatego śluz wyjątkowo inny :) Nie ma co się doszukiwać, może tak się zdarzyć. Ja z kolei zawsze miałam tylko 1 dzień śluz jak białko jaja kurzego, a są kobiety, które mają np. 5 dni 🤷🏼‍♀️

A ja w ogóle nie zaobserwowałam płodnego śluzu a w ciążę zaszłam więc chyba nie ma reguły [emoji2368]
Inne stężenia hormonów :) Dlatego śluz wyjątkowo inny :) Nie ma co się doszukiwać, może tak się zdarzyć. Ja z kolei zawsze miałam tylko 1 dzień śluz jak białko jaja kurzego, a są kobiety, które mają np. 5 dni [emoji2372]

Inne stężenia hormonów :) Dlatego śluz wyjątkowo inny :) Nie ma co się doszukiwać, może tak się zdarzyć. Ja z kolei zawsze miałam tylko 1 dzień śluz jak białko jaja kurzego, a są kobiety, które mają np. 5 dni 🤷🏼‍♀️
Też mam taki jak białko tylko pierwszy dzień jak się płodne zaczynają, a później to taka jakby woda i to naprawdę niewielkie ilości 🤦‍♀️🤷‍♀️🙈

reklama
Do góry