reklama
HappyBabyMama
Fanka BB :)
Wszystkiego najlepszego oby ten dzień był cudowny. Mało stresu!Dziewczyny mam dzisiaj ślub. Życzcie mi najlepiej mało stresu bo tego i
mi teraz potrzeba. Buziaczki dla wszystkich
HappyBabyMama
Zrobiłam test. Biel bieli wiec nie tym razem Usune polip i działam skoro owu jest, hormony w normie, jajowod drozny to może kiedyś w końcu się uda. Dziekuje za kciuki
Gabson123
A może to nie @? Wygląda jak zwykła @?Dziewczyny ja się witam w 1 dc. Ale dziś dopiero 18 dc nie wiem o co chodzi i dlaczego @ przyszła tak szybko [emoji853]
Gabson123
Potwierdzam ja też bez śluzu płodnego zaszłam w ciążęA ja w ogóle nie zaobserwowałam płodnego śluzu a w ciążę zaszłam więc chyba nie ma reguły [emoji2368]
młoda1994
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia.Dziewczyny mam dzisiaj ślub. [emoji7] Życzcie mi najlepiej mało stresu bo tego i
mi teraz potrzeba. Buziaczki dla wszystkich [emoji8]
Niestety obfita zwykła @:/
A może to nie @? Wygląda jak zwykła @?
nadziejka93
U mnie dzisiaj 28 dc, piersi obrzmiałe i twarde, ale ten cykl pokręcony, bo plamienia/zabarwiony śluz po stosunkach (17,21,26,27 dc). Plamienia krótkie, bo tylko zauważalne przy ogarnianiu się po igraszkach Myślicie, że mimo wszystko jest jeszcze nadzieja? Jedziemy na urlop nad morze, a ja przeszukuje internet szukając nadzieji, że może jednak @ nie przyjdzie
reklama
M_P_90
Wszystkiego naj naj naj na Nowej Drodze Życia! Żadnych stresów, samych pozytywnych ludzi dookoła, duuuużoooo miłości i jak najwięcej cudownych i radosnych dni razem! ❤Dziewczyny mam dzisiaj ślub. Życzcie mi najlepiej mało stresu bo tego i
mi teraz potrzeba. Buziaczki dla wszystkich