bleucoco
Fanka BB :)
Tacy ludzie nie powinni wykonywać zawodu...Sucz. Mnie na zabieg lekarz przyjmował i mówi 1 ciąża to statystyki podnosimy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tacy ludzie nie powinni wykonywać zawodu...Sucz. Mnie na zabieg lekarz przyjmował i mówi 1 ciąża to statystyki podnosimy
wspaniałe wieści !!!!!!!4 cykl z aromkiem. Jezu nie zasne dziś
Nie wierzę. Po prostu nie wierzę...
A moja rodzinka się ze mnie śmieje, bo ginekologa do prowadzenia szukam czytając mnóstwo opinii i pisząc z dziewczynami które już były u nich. Spędzilam tydzień w internetach... Ale chyba tak trzeba bo można natrafić na takiego empatycznego fachowca
Na co dzień jestem dość twarda i nie łatwo mnie złamać, ale jeśli chodzi o moją rodzinę, dzieci to taki tekst i ciężko by mi się było zebrać do kupy. Nawet jak czytam to co piszecie to bardzo to przeżywam z Wami.
Dziewczyny... Dziś o 17 miałam wizytę i od tamtej pory zdebialam. Na usg lekarz zobaczył 2 pecherzyki i mówił, że za jednym może się ukrywać 3
Czy wg Was rozmiar pęcherzyków jest ok? Za 2 tyg wizyta
Na moje oko zaraz będzie pozytywDziewczyny robiłam testy od 14 dc do dnia dzisiejszego były tylko bladziochy a dzisiaj 20 dc i test wyszedł taki czy to oznacza owu albo że za chwilę może być ? Cykle mam 34/35 dniowe
Edit : dodam że to pierwsza moja przygoda z testami kiedyś zrobiłam raz i mnie zdenerwowało i odpuściłam
To znowu ja i moje testy ale przysięgam to już ostatni raz [emoji28] zrobiłam teraz dwa jeden taki sam jak wczoraj dla porownia czyli Nord test o czułości 10mlu i drugi nova test o czułości 25mlu. Dwa wyszły pozytywne. Dzisiaj jestem już 11 dni od pozytywnego testu owualcyjnego oby do soboty żeby znać wartości bety m tam gdzie jeden test to ten o czułości 25 mlu a tam gdzie dwa to na górze z dzisiaj a na dole z wczoraj. To raczej ciąża [emoji28]Zobacz załącznik 1144644Zobacz załącznik 1144645
To napewno ciaza gratulacjeTo znowu ja i moje testy ale przysięgam to już ostatni raz [emoji28] zrobiłam teraz dwa jeden taki sam jak wczoraj dla porownia czyli Nord test o czułości 10mlu i drugi nova test o czułości 25mlu. Dwa wyszły pozytywne. Dzisiaj jestem już 11 dni od pozytywnego testu owualcyjnego oby do soboty żeby znać wartości bety m tam gdzie jeden test to ten o czułości 25 mlu a tam gdzie dwa to na górze z dzisiaj a na dole z wczoraj. To raczej ciąża [emoji28]Zobacz załącznik 1144644Zobacz załącznik 1144645
To znowu ja i moje testy ale przysięgam to już ostatni raz [emoji28] zrobiłam teraz dwa jeden taki sam jak wczoraj dla porownia czyli Nord test o czułości 10mlu i drugi nova test o czułości 25mlu. Dwa wyszły pozytywne. Dzisiaj jestem już 11 dni od pozytywnego testu owualcyjnego oby do soboty żeby znać wartości bety m tam gdzie jeden test to ten o czułości 25 mlu a tam gdzie dwa to na górze z dzisiaj a na dole z wczoraj. To raczej ciąża [emoji28]Zobacz załącznik 1144644Zobacz załącznik 1144645