reklama
Ten mi wyszedł negatywny mimo że nord test pozytywny, ja nie ufam pinkom
U mnie niestety nic Zobacz załącznik 1144657
akinoM222
Fanka BB :)
Wczoraj po południu nie mogłam wytrzymać i zrobiłam dwa, każdy z innej firmy ale tez nicTen mi wyszedł negatywny mimo że nord test pozytywny, ja nie ufam pinkom
niemamco
Ostatnio któraś z Was pisała o acc i chyba jeszcze inna o tym, że jak zaszła brała jakieś leki na kaszel, a dzisiaj znalazłam takie coś w artykułach floZobacz załącznik 1144636
Nie powinno się zażywać lekow jeśli nie ma takiej konieczności, efektami ubocznymi tego syropu na kaszel są mdłości, wysypka zawroty głowy i bóle brzucha Pozatym ciężarne nie powinny zażywać guafenajzyny. Uważajcie prosze z lekami.
U mnie niestety też dzisiaj mam termin @ ale narazie nic się nie zapowiada.U mnie niestety nic Zobacz załącznik 1144657
Mooni89
Tu raczej nie chodzi o ciążę a o okres owu, a powiem szczerze, że w pierwszej ciąży zanim się dowiedziałam byłam na ketonalu, druga ciąża też miała być nieco później po odstawieniu anty i też zbytnio nie zwracałam uwagi nawet na odżywianie, obie ciążę bez komplikacji, dzieci zdrowe, a teraz przed staraniami anty odstawiłam już 3 lata temu, dbam oto żeby jakichś świństw nie jeść, jakichś mocnych leków nie brać, chucham, dmucham i nic. Taka prawda jak dziewczyny już mówiły, nie dbasz o siebie, nie chcesz dziecka to bum, masz nawet 6 i wszystkie zdrowe, a tutaj wszystkie dbają, badają i robią co mogą i niestety w wielu przypadkach nawet nie wiedzą dlaczego tak jestNie powinno się zażywać lekow jeśli nie ma takiej konieczności, efektami ubocznymi tego syropu na kaszel są mdłości, wysypka zawroty głowy i bóle brzucha Pozatym ciężarne nie powinny zażywać guafenajzyny. Uważajcie prosze z lekami.
A na poprawę humoru to mdlosci, zawroty głowy i ból brzucha to mój skutek uboczny na zbliżającą się @
niemamco
Tu raczej nie chodzi o ciążę a o okres owu, a powiem szczerze, że w pierwszej ciąży zanim się dowiedziałam byłam na ketonalu, druga ciąża też miała być nieco później po odstawieniu anty i też zbytnio nie zwracałam uwagi nawet na odżywianie, obie ciążę bez komplikacji, dzieci zdrowe, a teraz przed staraniami anty odstawiłam już 3 lata temu, dbam oto żeby jakichś świństw nie jeść, jakichś mocnych leków nie brać, chucham, dmucham i nic. Taka prawda jak dziewczyny już mówiły, nie dbasz o siebie, nie chcesz dziecka to bum, masz nawet 6 i wszystkie zdrowe, a tutaj wszystkie dbają, badają i robią co mogą i niestety w wielu przypadkach nawet nie wiedzą dlaczego tak jest
A na poprawę humoru to mdlosci, zawroty głowy i ból brzucha to mój skutek uboczny na zbliżającą się @
Ja tylko chciałam zwrócić uwagę na nadużywanie lekow, lek przeciwkaszlowy tez może mieć skutki uboczne i to chciałam podkreślić bo nie każdy zdaje sobie z tego sprawę wiadomo każdy robi jak uważa.
( pracuje a aptece także może to moje zboczenie zawodowe )
Magdusia88
Ja mam podobne zdanie do Ciebie. Dlatego nie biorę ani syropu na kaszel ani acardu, a do starań tylko witaminki [emoji4] i zdrowe odżywianie. Narazie jestem w trakcie diagnostyki poronień i przewinęłam się przez wielu lekarzy. Nikt nie zapisał ani jednego leku. Myślę, że trzeba trzymać rękę na pulsie i edukować się, ale lekarze wiedzą lepiej. Ja znalazłam takich, do których mam zaufanie. Myślę że dobrze trafiłam, więc leków bez potrzeby nie biorę.Ja tylko chciałam zwrócić uwagę na nadużywanie lekow, lek przeciwkaszlowy tez może mieć skutki uboczne i to chciałam podkreślić bo nie każdy zdaje sobie z tego sprawę [emoji6] wiadomo każdy robi jak uważa.
( pracuje a aptece także może to moje zboczenie zawodowe [emoji14] )
Ale się nas dużo zrobiło dziewczyny [emoji4][emoji4][emoji4] wchodzę na forum i ciężko nadrobić, tyle piszecie. Rzadko się udzielam, jestem już długo na staraczkach, mam nadzieję że niedługo będę mogła w końcu was opuścić. [emoji6]
Gratuluję wszystkim dziewczynom z dwoma kreseczkami i życzę spokojnej ciąży [emoji1768]
reklama
akinoM222
Ja mam jeszcze nadzieje że poprzesuwał mi się cykl bo ostatni miał 24 dni. Zazwyczaj mam regularny 33-34 dni ale ostatnio coś mu się pomieszało, może to wpłynęło na przesunięcie i może jeszcze coś z tego będzieU mnie niestety też dzisiaj mam termin @ ale narazie nic się nie zapowiada.