Dokładnie, ja mam zawsze niska i w poprzedniej ciąży, którą poroniłam nie miałam wysokiej temp.Że się wtrącę [emoji3526][emoji12]
Jak masz zazwyczaj niską temperaturę to po zapłodnieniu nie musisz mieć wysokiej bardzo temperatury [emoji6]
reklama
Kochana moja temperatura po owulacji nie przekracza 36.9 i to jest maksymalna jaka mi zawsze wychodzi. W udanym cyklu miałam 36.8 cały czas aż do pozytywnego testu.
Dodam że w dzień owulacji temp skacze a potem opada jak u Ciebie i stopniowo rośnie z dnia na dzień więc nic straconego uważam!
Dodam że w dzień owulacji temp skacze a potem opada jak u Ciebie i stopniowo rośnie z dnia na dzień więc nic straconego uważam!
A ja chyba z taką temperatura to tylko na okres czekać. Nie liczyłam na cuda w tym cyklu, bo tak naprawdę nie mam 100% pewnosci że owu była. Lekarz mówi że zdaje mu się ze była w niedzielę. Staranek nie za dużo. Ale jednak wiara mnie nie opuszcza [emoji17]Zobacz załącznik 1142752
KiedyPytam
Fanka BB :)
Dajecie mi nadzieję dziewczyny :*Kochana moja temperatura po owulacji nie przekracza 36.9 i to jest maksymalna jaka mi zawsze wychodzi. W udanym cyklu miałam 36.8 cały czas aż do pozytywnego testu.
Bridget_Ben
Wczoraj wieczorem zrobilam jeszcze 3 testy wszytskie pozytywne, dzis kreska dalej blada ale ciemnieje@Bridget_Ben jak tam kochana?
Załączniki
K
Katijah
Gość
Super
Martxx1
Super!!! Wybierasz się na betę?Wczoraj wieczorem zrobilam jeszcze 3 testy wszytskie pozytywne, dzis kreska dalej blada ale ciemnieje
Bridget_Ben
Ja w Uk takze bety nie moge zrobic niestety
reklama
Alwinka
Ja zauważyłam że przed owu mam między 35.7 A 36.1 A po 36.7 jakoś to bardzo nisko nie ? To może być przez niedoczynność tarczycy?Że się wtrącę [emoji3526][emoji12]
Jak masz zazwyczaj niską temperaturę to po zapłodnieniu nie musisz mieć wysokiej bardzo temperatury [emoji6]