reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
A ja już w paranoje wpadam i urojone objawy zaczynam mieć, chociaż nastawiam się, że ten cykl jest stracony bo owulacja z.lewego jajnika a brak lewego jajowodu 🤷‍♀️😊
Też zaraz po owulacji wmawialisxie sobie objawy 😊

Jak to jest z tą temperatura? W ciąży zawsze wysoko nie? Ja już na bank @ bo dziś niziutko temp ale mierze sobie nie cały cykl. Mierzyłam na początku i teraz kilka dni. Czemu ona nie przychodzi jak już na nią czas

A ja chyba z taką temperatura to tylko na okres czekać. Nie liczyłam na cuda w tym cyklu, bo tak naprawdę nie mam 100% pewnosci że owu była. Lekarz mówi że zdaje mu się ze była w niedzielę. Staranek nie za dużo. Ale jednak wiara mnie nie opuszcza 😔
Screenshot_20200703-081932.png

reklama
Że się wtrącę [emoji3526][emoji12]
Jak masz zazwyczaj niską temperaturę to po zapłodnieniu nie musisz mieć wysokiej bardzo temperatury [emoji6]
A ja chyba z taką temperatura to tylko na okres czekać. Nie liczyłam na cuda w tym cyklu, bo tak naprawdę nie mam 100% pewnosci że owu była. Lekarz mówi że zdaje mu się ze była w niedzielę. Staranek nie za dużo. Ale jednak wiara mnie nie opuszcza [emoji17]Zobacz załącznik 1142752

Do góry