reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Przede wszystkim kreska testowa musi być równie ciemna, a najlepiej ciemniejsza niż kontrolna - wtedy oznacza to wyrzut lh

U mnie jest jaśniejsza, wg. apki to koniec owulacji, ale to był pierwszy cykl po zabiegu i @ trwała 12 dni i tak chciałam sprawdzić, ale nie ogarniam do końca 🙈
Przedtem miałam książkowe cykle 28 dni i zawsze wiedziałam kiedy owulacja

U mnie jest jaśniejsza, wg. apki to koniec owulacji, ale to był pierwszy cykl po zabiegu i @ trwała 12 dni i tak chciałam sprawdzić, ale nie ogarniam do końca 🙈
Przedtem miałam książkowe cykle 28 dni i zawsze wiedziałam kiedy owulacja
Ja właśnie lecę na kolację rocznicowa. Odezwę się jutro bo może zatestuje. Ale sama nie wiem ....

W sumie co mi szkodzi tak będzie pewnie negatyw trochę sobie porozpaczam w samotności A potem już poprawię koronę i staramy się dalej 😊😋😋😋

Ja przy 1 ciąży testowałam dopiero jak mi się okres spóźnił i dopiero poszłam na betę i nawet przyrostów nie robiłam. Jak zajdę to znów tak zrobię bo od tego liczenia, testowania za wcześnie itp to osiwieć można a przecież każdy cykl jest inny 😉

Ewentualnie możesz robić testy i jak będzie pozytywny to 8-9 dni po pozytywnym owu zrobić progesteron i on pokaże czy u ciebie testy owu pozytywne =owulacja

Ok już trochę łapie. Ja nigdy nie miałam problemów z owulacja, cykle książkowe tylko byłam ciekawa jak to po poronieniu. Za miesiąc idę do lekarza zobaczyć czy owulacja jest i wtedy startujemy 😁

reklama
Do góry