Maxi89
Fanka BB :)
Przede wszystkim kreska testowa musi być równie ciemna, a najlepiej ciemniejsza niż kontrolna - wtedy oznacza to wyrzut lhCzy 2 kreski na teście owulacyjnym oznaczaja owulacje?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przede wszystkim kreska testowa musi być równie ciemna, a najlepiej ciemniejsza niż kontrolna - wtedy oznacza to wyrzut lhCzy 2 kreski na teście owulacyjnym oznaczaja owulacje?
Przede wszystkim kreska testowa musi być równie ciemna, a najlepiej ciemniejsza niż kontrolna - wtedy oznacza to wyrzut lh
Ja właśnie lecę na kolację rocznicowa. Odezwę się jutro bo może zatestuje. Ale sama nie wiem ....U mnie jest jaśniejsza, wg. apki to koniec owulacji, ale to był pierwszy cykl po zabiegu i @ trwała 12 dni i tak chciałam sprawdzić, ale nie ogarniam do końca
Przedtem miałam książkowe cykle 28 dni i zawsze wiedziałam kiedy owulacja
W sumie co mi szkodzi tak będzie pewnie negatyw trochę sobie porozpaczam w samotności A potem już poprawię koronę i staramy się dalej
Ewentualnie możesz robić testy i jak będzie pozytywny to 8-9 dni po pozytywnym owu zrobić progesteron i on pokaże czy u ciebie testy owu pozytywne =owulacjaAha. Ok, nigdy nie korzystałam i w sumie nie ogarniam a chciałam z ciekawości zobaczyc jak to wygląda po 1@ po poronieniu.
Ewentualnie możesz robić testy i jak będzie pozytywny to 8-9 dni po pozytywnym owu zrobić progesteron i on pokaże czy u ciebie testy owu pozytywne =owulacja
Owulacja 24-36 godz po teście pozytywnymCzy 2 kreski na teście owulacyjnym oznaczaja owulacje?
Cudowna wiadomość! Odpoczywaj , tul synka i nabieraj sił!Informuję że od 14:30 jestem w domu