reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Przede wszystkim kreska testowa musi być równie ciemna, a najlepiej ciemniejsza niż kontrolna - wtedy oznacza to wyrzut lh

U mnie jest jaśniejsza, wg. apki to koniec owulacji, ale to był pierwszy cykl po zabiegu i @ trwała 12 dni i tak chciałam sprawdzić, ale nie ogarniam do końca 🙈
Przedtem miałam książkowe cykle 28 dni i zawsze wiedziałam kiedy owulacja

U mnie jest jaśniejsza, wg. apki to koniec owulacji, ale to był pierwszy cykl po zabiegu i @ trwała 12 dni i tak chciałam sprawdzić, ale nie ogarniam do końca 🙈
Przedtem miałam książkowe cykle 28 dni i zawsze wiedziałam kiedy owulacja
Ja właśnie lecę na kolację rocznicowa. Odezwę się jutro bo może zatestuje. Ale sama nie wiem ....

W sumie co mi szkodzi tak będzie pewnie negatyw trochę sobie porozpaczam w samotności A potem już poprawię koronę i staramy się dalej 😊😋😋😋

Ja przy 1 ciąży testowałam dopiero jak mi się okres spóźnił i dopiero poszłam na betę i nawet przyrostów nie robiłam. Jak zajdę to znów tak zrobię bo od tego liczenia, testowania za wcześnie itp to osiwieć można a przecież każdy cykl jest inny 😉

Ewentualnie możesz robić testy i jak będzie pozytywny to 8-9 dni po pozytywnym owu zrobić progesteron i on pokaże czy u ciebie testy owu pozytywne =owulacja

Ok już trochę łapie. Ja nigdy nie miałam problemów z owulacja, cykle książkowe tylko byłam ciekawa jak to po poronieniu. Za miesiąc idę do lekarza zobaczyć czy owulacja jest i wtedy startujemy 😁

reklama
Do góry