reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Noo [emoji1787] mówię mu że może nic nie wyjść bo za wcześnie to mówi najwyżej później będziemy mieć niespodziankę [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
No mąż by chciał szybko się dowiedzieć bo już raz poronilam i chciałby by szybko iść do lekarza
[emoji1787][emoji1787] Z jednej strony ma rację ale z drugiej strony szybsze pójście do lekarza nic nie da bo nie będzie nic widać.

reklama
Dziewczyny jeszcze 2 dni i chyba zaczniemy ll połowę 2020 staraczek ☹ a ja miałam nadzieję że mnie się uda już w tej pierwszej a tak już mija 11 cykl i dupa zimna 😡 nawet ten cykl sobie odpuściłam co do monitoringów ale zobaczę z testami owu 💪💪

7dpo i po raz pierwszy od owu czuję jajniki...najpierw niby miejscowy i odpuścił po chwili i od tamtego czasu co jakiś czas ale taki "obszerny"...

Witajcie, jestem tu zupełnie nowa :)
Od roku staramy się o 3cie dzieciatko, teraz właściwie już 4te, bo w lutym poroniłam. Jestem mamą 5cio latka i 3latki. Wznowiliśmy starania w tym cyklu, wcześniej miałam wiele obaw związanych z pandemią, wciąż się zastanawiam, czy nie czekać, ale nie młodniejemy :D
Jak u Was w tym temacie, macie obawy o zachorowanie, kwarantanne, poród w takich warunkach? Może brzmię irracjonalnie, ale wszędzie czytam o zaleceniach WHO i lekarzy, żeby odłożyć starania póki nie będzie szczepionki, a stres robi swoje w staraniach :(

Witajcie, jestem tu zupełnie nowa :)
Od roku staramy się o 3cie dzieciatko, teraz właściwie już 4te, bo w lutym poroniłam. Jestem mamą 5cio latka i 3latki. Wznowiliśmy starania w tym cyklu, wcześniej miałam wiele obaw związanych z pandemią, wciąż się zastanawiam, czy nie czekać, ale nie młodniejemy :D
Jak u Was w tym temacie, macie obawy o zachorowanie, kwarantanne, poród w takich warunkach? Może brzmię irracjonalnie, ale wszędzie czytam o zaleceniach WHO i lekarzy, żeby odłożyć starania póki nie będzie szczepionki, a stres robi swoje w staraniach :(

Ja nie odkładam starań, nie mam czasu. W marcu zaszłam w ciążę, poronilam, ale mój lekarz nie mówił nic, że to zły czas czy cokolwiek prywatnie przyjmował i przyjmuje także ja w związku z korona nic nie odkładam 😉

Czy wy tez tak macie po poronieniu, ze nie lubicie słuchać na temat narodzin innych dzieci lub ciaz w koło? Ja w gronie rodziny kiedy pojawia się ten temat od razu mam zly humor i wychodzę. To głupie, ze nie potrafię cieszyć się czyimś szczęściem ale jakas taka blokada we mnie tkwi. Po poronieniu w tamtym roku siedzieliśmy u teściów, przyjechal brat męża z żoną i od wejścia oznajmili ze ona jest w ciąży. Nie wiedzieli o tym co stało się kilka dni wcześniej wiec ich za to nie obwiniam,ale właśnie w tamtym momencie sie zblokowałam. Wyszłam z domu i wyłam do księżyca bo nie mogłam znieść tej sytuacji. Zostało mi tak do dzisiaj 😒🙁
Mi przeszło... I teraz umiem się cieszyć i nie chce sprowadzać złych myśli na kogoś. Nam też się uda wkoncu 😊

reklama
Do góry