reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Dziewczyny ratujcie , co na niski progesteron ? Test owulacyjny wyszedł 8dni temu . Byłam dziś na progesteronie a tam 0.179.
Jestem załamana , w życiu w ciążę nie zajde. Rok temu udawało się odrazu a teraz masakra ...
To może znaczyć, że po prostu nie doszło do owulacji albo za wcześnie zbadałaś :) Jeśli mimo owulacji potwierdzonej monitoringiem (testy owu nie potwierdzają owu) masz za mały progesteron to lekarz powinien dać duphaston lub luteinę w ostatniej fazie cyklu.

reklama
Z tym , że ja już mam jedno dziecko i wydaje mi sie , że starając się teraz o drugie nie trafialiśmy w owulację. Stąd pytanie czy pomogły w zajściu. Wiem do czego służą testy ;)
Jeśli będziecie się kochali co 2 dzień cały cykl od zakończenia @ do dni suchych bezpłodnych przed @, to nie przegapicie owu i testy nie będą potrzebne :) „Zdrowsze” jest kochanie się cały cykl a nie na zawołanie na owulację. Wtedy też plemniki są lepszej jakości.

Ale to jest normalne że wychodzą białe
Laski te moje testy owu to jakaś totalna tandeta. Wczoraj nie piłam i nie korzystałam z WC 2 h a dzisiaj 3h a wczoraj była ledwo widoczna kreska testowa a dzisiaj biało a w dodatku kreska pojawiła się pod papierkiem w miejscu gdzie jej być nie powinno [emoji2368] wyrobie je do końca żebym miała co pokazać doktorce ale muszę zakupić jakieś inne lepszej jakości.

Ponizej wstawiam wam zdjęcie testu z dzisiaj
Dodam że na tamtych nie ma tej kreski pod papierkiem tak jak jest na ostatnim. Zobacz załącznik 1137506

Dziewczyny, a ja czytam i czytam w necie i szukać co może być nie tak z tym progesteronem 🙄 i może po prostu nie powinnam robić go po nocnej zmianie 🤔 w różnych źródłach piszą, że powinno się zrobić po przespanej nocy...
W pt był 9,8 - 19dc rano badany
Dzisiaj 23 dc i było 2,3 rano badany, ale po nocnej zmianie 😔
Może jutro zrobić... Już sama nie wiem
Podlamalam się 😔

reklama
Masakra! Dlaczego moje testy mają cienie?? Zawsze! 🙄🙄🙄🙄
Jestem w podobnej sytuacji :( zrobilam juz kilkanascie testow i wiekszosc cien cienia , a niektore negatywne🙈 elektyczne rowniez negatywne, robie o roznych porach 😪 dzis zrobilam bete,jutro wynik i nie moge sie doczekac 🙈 dzis juz mam 45dc,zawsze bylo max 35 dni cyklu🙈 i miesiaczki nadal brak... juz jestem tak skolowana,ze brak slow 😪

Załączniki

• 20200622_180835.jpg
    20200622_180835.jpg
    156,4 KB · Wyświetleń: 83
  • 20200622_155733.jpg
    20200622_155733.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 84
  • 20200621_121311.jpg
    20200621_121311.jpg
    752,2 KB · Wyświetleń: 81
  • 20200621_124213.jpg
    20200621_124213.jpg