reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

No to skoro uważasz że nie trafialiście w owu to jak najbardziej warto je robić i kochać się wtedy kiedy będzie pozytywny:)
Ja tak zaszłam w ciążę.
Z tym , że ja już mam jedno dziecko i wydaje mi sie , że starając się teraz o drugie nie trafialiśmy w owulację. Stąd pytanie czy pomogły w zajściu. Wiem do czego służą testy ;)

reklama
Nie, nie, ja jeszcze nie robiłam takich badań, tylko zapytałam czy jakbym zrobiła progesteron czy po wyniku wyszłoby że była owulacja, to wyniki Marta podawala😉

Laski te moje testy owu to jakaś totalna tandeta. Wczoraj nie piłam i nie korzystałam z WC 2 h a dzisiaj 3h a wczoraj była ledwo widoczna kreska testowa a dzisiaj biało a w dodatku kreska pojawiła się pod papierkiem w miejscu gdzie jej być nie powinno [emoji2368] wyrobie je do końca żebym miała co pokazać doktorce ale muszę zakupić jakieś inne lepszej jakości.

Ponizej wstawiam wam zdjęcie testu z dzisiaj
Dodam że na tamtych nie ma tej kreski pod papierkiem tak jak jest na ostatnim.
Image.jpeg

reklama
A co wogole myślicie o testach owulacyjnych? Faktycznie są pomocne ? Również je stosujecie? A może Wam też pomogły w zajściu? My staramy się już 11 miesiąc i nic...
Ja stosowałam obserwację śluzu + szyjki + prowadziłam kalendarzyk wspomagająco, a boboseksy były od kilka dni po zakończeniu @ aż do opuszczenia szyjki i pierwszych suchych dni :)

Do góry