reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

No to skoro uważasz że nie trafialiście w owu to jak najbardziej warto je robić i kochać się wtedy kiedy będzie pozytywny:)
Ja tak zaszłam w ciążę.
Z tym , że ja już mam jedno dziecko i wydaje mi sie , że starając się teraz o drugie nie trafialiśmy w owulację. Stąd pytanie czy pomogły w zajściu. Wiem do czego służą testy ;)

reklama
Nie, nie, ja jeszcze nie robiłam takich badań, tylko zapytałam czy jakbym zrobiła progesteron czy po wyniku wyszłoby że była owulacja, to wyniki Marta podawala😉

Laski te moje testy owu to jakaś totalna tandeta. Wczoraj nie piłam i nie korzystałam z WC 2 h a dzisiaj 3h a wczoraj była ledwo widoczna kreska testowa a dzisiaj biało a w dodatku kreska pojawiła się pod papierkiem w miejscu gdzie jej być nie powinno [emoji2368] wyrobie je do końca żebym miała co pokazać doktorce ale muszę zakupić jakieś inne lepszej jakości.

Ponizej wstawiam wam zdjęcie testu z dzisiaj
Dodam że na tamtych nie ma tej kreski pod papierkiem tak jak jest na ostatnim.
Image.jpeg

reklama
A co wogole myślicie o testach owulacyjnych? Faktycznie są pomocne ? Również je stosujecie? A może Wam też pomogły w zajściu? My staramy się już 11 miesiąc i nic...
Ja stosowałam obserwację śluzu + szyjki + prowadziłam kalendarzyk wspomagająco, a boboseksy były od kilka dni po zakończeniu @ aż do opuszczenia szyjki i pierwszych suchych dni :)

Do góry