reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Temperatura rośnie po owulacji a nie po zagnieżdżeniu. Powinno się ją mierzyć rano przed wstaniem z łóżka. Ja mierzę w ustach.
Dziewczyny przypomnijcie jak to jest z temperaturą? Wczoraj wydaje mi się że mogło dojść do implantacji wieczorem miałam 36.6 a przed chwilą mierzyłam i mam 37 -37.3. czy to rośnie po zapłodnieniu czy powinna spadać?

reklama
Malo dziewczym widzi cien [emoji85] wiekszosc pisze,ze wszystkie sa negatywne i czuje sie zdolowana [emoji25]
Ja miałam taki. Na drugi dzień kreska była już widoczna
IMG_20200619_174055.jpeg

reklama
Jestem w podobnej sytuacji :( zrobilam juz kilkanascie testow i wiekszosc cien cienia , a niektore negatywne🙈 elektyczne rowniez negatywne, robie o roznych porach 😪 dzis zrobilam bete,jutro wynik i nie moge sie doczekac 🙈 dzis juz mam 45dc,zawsze bylo max 35 dni cyklu🙈 i miesiaczki nadal brak... juz jestem tak skolowana,ze brak slow 😪

Faktycznie, jest tam cień. Daj znać jak beta 😉😉

Do góry