reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Dziewczyny ratujcie , co na niski progesteron ? Test owulacyjny wyszedł 8dni temu . Byłam dziś na progesteronie a tam 0.179.
Jestem załamana , w życiu w ciążę nie zajde. Rok temu udawało się odrazu a teraz masakra ...
To może znaczyć, że po prostu nie doszło do owulacji albo za wcześnie zbadałaś :) Jeśli mimo owulacji potwierdzonej monitoringiem (testy owu nie potwierdzają owu) masz za mały progesteron to lekarz powinien dać duphaston lub luteinę w ostatniej fazie cyklu.

reklama
Z tym , że ja już mam jedno dziecko i wydaje mi sie , że starając się teraz o drugie nie trafialiśmy w owulację. Stąd pytanie czy pomogły w zajściu. Wiem do czego służą testy ;)
Jeśli będziecie się kochali co 2 dzień cały cykl od zakończenia @ do dni suchych bezpłodnych przed @, to nie przegapicie owu i testy nie będą potrzebne :) „Zdrowsze” jest kochanie się cały cykl a nie na zawołanie na owulację. Wtedy też plemniki są lepszej jakości.

Ale to jest normalne że wychodzą białe
Laski te moje testy owu to jakaś totalna tandeta. Wczoraj nie piłam i nie korzystałam z WC 2 h a dzisiaj 3h a wczoraj była ledwo widoczna kreska testowa a dzisiaj biało a w dodatku kreska pojawiła się pod papierkiem w miejscu gdzie jej być nie powinno [emoji2368] wyrobie je do końca żebym miała co pokazać doktorce ale muszę zakupić jakieś inne lepszej jakości.

Ponizej wstawiam wam zdjęcie testu z dzisiaj
Dodam że na tamtych nie ma tej kreski pod papierkiem tak jak jest na ostatnim. Zobacz załącznik 1137506

Dziewczyny, a ja czytam i czytam w necie i szukać co może być nie tak z tym progesteronem 🙄 i może po prostu nie powinnam robić go po nocnej zmianie 🤔 w różnych źródłach piszą, że powinno się zrobić po przespanej nocy...
W pt był 9,8 - 19dc rano badany
Dzisiaj 23 dc i było 2,3 rano badany, ale po nocnej zmianie 😔
Może jutro zrobić... Już sama nie wiem
Podlamalam się 😔

reklama
Masakra! Dlaczego moje testy mają cienie?? Zawsze! 🙄🙄🙄🙄
Jestem w podobnej sytuacji :( zrobilam juz kilkanascie testow i wiekszosc cien cienia , a niektore negatywne🙈 elektyczne rowniez negatywne, robie o roznych porach 😪 dzis zrobilam bete,jutro wynik i nie moge sie doczekac 🙈 dzis juz mam 45dc,zawsze bylo max 35 dni cyklu🙈 i miesiaczki nadal brak... juz jestem tak skolowana,ze brak slow 😪

Załączniki

• 20200622_180835.jpg
    20200622_180835.jpg
    156,4 KB · Wyświetleń: 79
  • 20200622_155733.jpg
    20200622_155733.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 78
  • 20200621_121311.jpg
    20200621_121311.jpg
    752,2 KB · Wyświetleń: 77
  • 20200621_124213.jpg
    20200621_124213.jpg