reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Ten lek nie wpływa na takie rzeczy. Chyba że masz duży wynik tsh to już może rozlegulowac cykl.
Nie u mnie było tsh 4,62 więc nie jakoś dużo. 2 tygodnie temu już spadło do 1,66 po euthyroxie.
Ale, że u mnie nadal @ brak a test negatywny to już wyszujuje wszystkiego co mogło na to wpłynąć.
Poczekam jeszcze z dwa dni i jak @ nie przyjdzie to zrobię znowu test

reklama
Hej dziewczyny :)
Po dłuższej przerwie znów do Was wracam :D
Niestety u nas nadal nic się nie wydarzyło... Badaliśmy się i jest z nami wszystko ok , także tylko się starać xD
Kupiłam na ten cykl pierwszy raz testy owulacyjne.
Powiedzcie mi czy ta kreseczka ma być jeszcze ciemniejsza , czy już mozna stwierdzić owulację ? Pytam, ponieważ tak jak wyżej napisałam , mam pierwszy raz styczność z testami owulacyjnymi :p.
Ten najciemniejszy test to z dziś 13:30

Zdjęcie

Załączniki

• IMG_20200622_134424.jpg
    IMG_20200622_134424.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 74
  • IMG_20200622_134424.jpg
    IMG_20200622_134424.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 75
Dostałam dzisiaj @ i teraz nie wiem co robić, bo z terminami do dobrych lekarzy jest ciężko, a nie wiem jak z tymi badaniami, bo na kolejny cykl mogę czekać kolejne 90-100 dni, iść teraz i zrobić czy czekać? A jeśli robić teraz to jakie tak, żeby to miało sens?
FSH, LH, estradiol, TSH, ft3, ft4, antyTPO, antyTG, testosteron, androstention, DHEA, DHEA-SO4, SHBG, AMH (3-5 dc). Prolaktyna i progesteron 21-24 dc. Reszty niestety nie pamiętam 🤷🏼‍♀️

EDIT @NattNatt: jeszcze kortyzol 3-5 dc :) Można też sprawdzić cholesterol (obydwa) i obciążenie glukozą (pomiar glukozy i insuliny).

Hej. Jestem po obchodzie i niestety ( nie spodziewałam się że kiedyś to napiszę ) beta urosła . Z czwartego 3800 na 5515 😭😭😭😭 dostałam druga dawkę zastrzyku . W piątek mają powtarzać betę i wtedy się dowiem co dalej 🙄
Dopiero doczytałam. Nie martw się to normalne mi spadła dopiero po 2 dawce! I po spadku dostałam jescze 2 dawki

Hej. Jestem po obchodzie i niestety ( nie spodziewałam się że kiedyś to napiszę ) beta urosła . Z czwartego 3800 na 5515 😭😭😭😭 dostałam druga dawkę zastrzyku . W piątek mają powtarzać betę i wtedy się dowiem co dalej 🙄
Mrufka niestety bardzo często tak jest dlatego tak dużo wyciętych jajowodów bo niestety ten lek często nie przynosi rezultatu. Trzymaj się. Oby jaknajszybciej zadziałało.

Nie u mnie było tsh 4,62 więc nie jakoś dużo. 2 tygodnie temu już spadło do 1,66 po euthyroxie.
Ale, że u mnie nadal @ brak a test negatywny to już wyszujuje wszystkiego co mogło na to wpłynąć.
Poczekam jeszcze z dwa dni i jak @ nie przyjdzie to zrobię znowu test
Zbadaj prolaktyne ona też lubi namieszać nawet jak jest lekko podwyższona.

reklama
Do góry