reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

A co wogole myślicie o testach owulacyjnych? Faktycznie są pomocne ? Również je stosujecie? A może Wam też pomogły w zajściu? My staramy się już 11 miesiąc i nic...

reklama
Dziewczyny ratujcie , co na niski progesteron ? Test owulacyjny wyszedł 8dni temu . Byłam dziś na progesteronie a tam 0.179.
Jestem załamana , w życiu w ciążę nie zajde. Rok temu udawało się odrazu a teraz masakra ...

Dopiero doczytałam. Nie martw się to normalne mi spadła dopiero po 2 dawce! I po spadku dostałam jescze 2 dawki
I po 4 dawkach i tak miałaś laparoskopie ?? Mnie zastanawia dlaczego dopiero w piątek chcą badać betę a nie w czwartek , po drugiej dawce powinni chyba po 3 dniach sprawdzić ?
Mam [emoji846]. Wszystko wygląda okZobacz załącznik 1137388
Ale cudnie !! I jaki progesteron piękny ! Gratuluję Ci bardzo kochana ❤️
A ja się tak boję że zaliczyliśmy wpadkę przed pierwszą miesiączką po zabiegu [emoji17]
Jajo zniosę do 1 lipca.
Wszystko na opak, jak chcesz być w ciąży to nie jesteś a jak mogłabyś być to wolisz nie być [emoji848]
Aguś Wiola chyba tak miała że nawet @ nie dostała i zaszła w ciążę;)

Dziewczyny ratujcie , co na niski progesteron ? Test owulacyjny wyszedł 8dni temu . Byłam dziś na progesteronie a tam 0.179.
Jestem załamana , w życiu w ciążę nie zajde. Rok temu udawało się odrazu a teraz masakra ...
Taki wynik oznacza że nie miałaś owulacji więc problemem nie jest niski progesteron tylko brak owulacji raczej.

Wiem Kochana, tyle że Wiola nie miała zabiegu. No ale dobra, będzie co będzie. Muszę się zdać na naturę 😉

I po 4 dawkach i tak miałaś laparoskopie ?? Mnie zastanawia dlaczego dopiero w piątek chcą badać betę a nie w czwartek , po drugiej dawce powinni chyba po 3 dniach sprawdzić ?

Ale cudnie !! I jaki progesteron piękny ! Gratuluję Ci bardzo kochana ❤️

Aguś Wiola chyba tak miała że nawet @ nie dostała i zaszła w ciążę;)

reklama
Do góry