oczekujaca23
Fanka BB :)
A co wogole myślicie o testach owulacyjnych? Faktycznie są pomocne ? Również je stosujecie? A może Wam też pomogły w zajściu? My staramy się już 11 miesiąc i nic...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi pomogły w tym cyklu. Przytulanki były dwa razy raz jak test owu był prawie pozytywny i w dzień pozytywu.A co wogole myślicie o testach owulacyjnych? Faktycznie są pomocne ? Również je stosujecie? A może Wam też pomogły w zajściu? My staramy się już 11 miesiąc i nic...
Jestem po usg, że jest ciałko żółte ale jedno. Więc ciekawe co z drugim pęcherzykiem... [emoji848]
A co wogole myślicie o testach owulacyjnych? Faktycznie są pomocne ? Również je stosujecie? A może Wam też pomogły w zajściu? My staramy się już 11 miesiąc i nic...
A może zawsze jest jedno niezależnie od ilości pęcherzyków??
I po 4 dawkach i tak miałaś laparoskopie ?? Mnie zastanawia dlaczego dopiero w piątek chcą badać betę a nie w czwartek , po drugiej dawce powinni chyba po 3 dniach sprawdzić ?Dopiero doczytałam. Nie martw się to normalne mi spadła dopiero po 2 dawce! I po spadku dostałam jescze 2 dawki
Ale cudnie !! I jaki progesteron piękny ! Gratuluję Ci bardzo kochanaMam [emoji846]. Wszystko wygląda okZobacz załącznik 1137388
Aguś Wiola chyba tak miała że nawet @ nie dostała i zaszła w ciążęA ja się tak boję że zaliczyliśmy wpadkę przed pierwszą miesiączką po zabiegu [emoji17]
Jajo zniosę do 1 lipca.
Wszystko na opak, jak chcesz być w ciąży to nie jesteś a jak mogłabyś być to wolisz nie być [emoji848]
Taki wynik oznacza że nie miałaś owulacji więc problemem nie jest niski progesteron tylko brak owulacji raczej.Dziewczyny ratujcie , co na niski progesteron ? Test owulacyjny wyszedł 8dni temu . Byłam dziś na progesteronie a tam 0.179.
Jestem załamana , w życiu w ciążę nie zajde. Rok temu udawało się odrazu a teraz masakra ...
I po 4 dawkach i tak miałaś laparoskopie ?? Mnie zastanawia dlaczego dopiero w piątek chcą badać betę a nie w czwartek , po drugiej dawce powinni chyba po 3 dniach sprawdzić ?
Ale cudnie !! I jaki progesteron piękny ! Gratuluję Ci bardzo kochana
Aguś Wiola chyba tak miała że nawet @ nie dostała i zaszła w ciążę
Kiedy masz zamiar zweryfikowaćWiem Kochana, tyle że Wiola nie miała zabiegu. No ale dobra, będzie co będzie. Muszę się zdać na naturę