reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Ja mam cykle zwykle 29 dniowe wiec powinnam testować dopiero w sobotę - No nie wytrzymam !
A będziesz testować mimo wszystko jutro z okazji dnia ojca?🙂
Nieee, w sobotę nic nie było, jakieś 0,07 bety, więc jutro wtorek- na nic nie liczę. Może w piątek, to będzie 29 dc i urodziny męża, ale jakoś już się nie nakręcam :)

Hey, ja mam dzisiaj 29 dc - zazwyczaj miałam książkowe 28, ale od 2 m-cy odkąd biorę clo i pregnyl, potem duphaston i luteinę cykle się nieco wydłużyły. Wg Flo powinnam dostać już @ ale nadal ani widu, ani słychu...
Na domiar złego te moje boleści brzucha i piersi okazały się torbielą :( jutro mam znowu wizytę u lekarza, ale niestety załamanie wchodzi. :(

A ja się tak boję że zaliczyliśmy wpadkę przed pierwszą miesiączką po zabiegu [emoji17]
Jajo zniosę do 1 lipca.
Wszystko na opak, jak chcesz być w ciąży to nie jesteś a jak mogłabyś być to wolisz nie być [emoji848]
Gratulacje. Boże dziewcyzby jak ja wam zazdroszczę :) No takie szczęście! Cieszcie się bo to cudowne co was spotkało

reklama
Do góry