reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Dziewczyny czy to pozytyw ? Niby instrukcja jest łatwa ale jak zrobię nigdy nie wiem czy ta kreska jest wystarczająca [emoji86][emoji86]Zobacz załącznik 1133087
Moim zdaniem pozytywny. Też zawsze mam problem czy ta druga kreseczka jest wystarczająca więc teraz kupiłam testy clerblue no i jestem zadowolona tylko niestety są drogie.

Załączniki

• 7ECEBD3C-10F0-49ED-A4F9-F1140B825B9E.jpeg
    7ECEBD3C-10F0-49ED-A4F9-F1140B825B9E.jpeg
    1,2 MB · Wyświetleń: 114
reklama
Ja mam na receptę od swojego ginekologa ale nie spakowałam 😬 Wzięłam Ketonal może zadziała, ostatecznie wezmę swoje na migrene.
Sprawdzałas czy nie masz endometriozy? To bardzo utrudnia zajście w ciąże i się stopniowo pogarsza. A taki koszmarny okres to jeden z objawów... można jednak ja tymczasowo usunąć i często wtedy udaje się zaskoczyć :)

Sprawdzałas czy nie masz endometriozy? To bardzo utrudnia zajście w ciąże i się stopniowo pogarsza. A taki koszmarny okres to jeden z objawów... można jednak ja tymczasowo usunąć i często wtedy udaje się zaskoczyć :)
Ja mam odkąd pamiętam bardzo bolesne @. Wyskoczyła mi torbiel i operowana otwieraniem bebeszków ale przy niej nie stwierdzili endometriozy. Ale warto to jakoś sprawdzić.

Dziewczyny kochane
już 17. czerwca o godz. 15:00 zapraszam was na rozmowę z dr Katarzyną Kozioł. Lek.; II° specjalizacji w zakresie położnictwa i ginekologii; specjalistką endokrynologii ginekologicznej i rozrodczości. Embriolożkąz kliniki Novum. Jesli macie jakieś pytania, to zadajcie je jeszcze dzisiaj lub jutro do godz.10:00. Korzystajcie. Mogą dotyczyć różnych zagadnień lub pytań, które was nurtują nie koniecznie invitro.
Link do zadawania pytań i link do rozmowy.

Biedna... spokojnie w końcu musi się udać [emoji4]
Trzymam kciuki za Ciebie! [emoji4]
Hej, nie robiłam bo rano znów krew i chyba już to prawdziwy okres chociaż bardzo delikatny, zawsze mnie że tak to ujmę zalewało i z bólu nie mogłam wytrzymać. Może te cuda wianki mace, ananasy, pregna start tak mi namieszały.. nie wiem [emoji53] smutno....

Dziewczynki, ja dziś 15 dpo, brzuch bolał bolał i przestał, @ nie widać, nie słychać. Piersi wrażliwe i niedługo chyba wybuchną, a ja dziś rano zrobiłam test 25 bo taki tylko miałam i jedna kreska [emoji1745]. Jak jutro rano @ nie przyjdzie to chyba lecę na betę, jest szansa,że test by jeszcze nie wykrył ?

reklama
Dziewczynki, ja dziś 15 dpo, brzuch bolał bolał i przestał, @ nie widać, nie słychać. Piersi wrażliwe i niedługo chyba wybuchną, a ja dziś rano zrobiłam test 25 bo taki tylko miałam i jedna kreska [emoji1745]. Jak jutro rano @ nie przyjdzie to chyba lecę na betę, jest szansa,że test by jeszcze nie wykrył ?
Ja dziś 14 dpo i tez jedna krecha :( @narazie nie ma ma czas do jutra ale już się nie łudzę

Do góry