młoda1994
Fanka BB :)
Bo internet mówi tylko same zle i najgorsze rzeczy[emoji1787]Też prawda, po prostu ciekawa byłam, bo w internecie same sprzeczne informacje [emoji28][emoji847]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bo internet mówi tylko same zle i najgorsze rzeczy[emoji1787]Też prawda, po prostu ciekawa byłam, bo w internecie same sprzeczne informacje [emoji28][emoji847]
Nie martwi Cię to ? :/ ja się boję ze przez ten śluz plemniki nie mają szans dotrzeć tam gdzie trzeba mimo że owulka występujeJa non stop mam biały sluz odkąd poroniłam prawie rok temu , testy owu teraz pozytywne wyszły 16dc, gin potwierdził ze owu była
Ja zawsze mam białawy śluz i raczej mało śluzu mam. Może z dwa razy zdarzyło się, że miałam przezroczysty i to na pewno nie w tym rokuCześć,
Zastanawia mnie czemu tak jest ze dziś 15dc, test owulacyjny wyszedl pozytywny dziś po północy, szyjka płodna tzn. duża otwarta miękka wysoko a śluz białawy.. i właśnie ten śluz mnie martwi przeciez powinien być przezroczysty.. był przezroczysty ale parę dni temu i płodny.. eh czemu mi się objawy nie mogą zejść do kupy :/
Hej kochane moje witam was w moim 34dc bez @, piersi są tkliwe, rano zrobiony kolejny test paskowy, jutro ide na bete, bo ciągle takie cienie cienia.. Wydaje mi się, że jeżeli mogło dojść do zagnieżdzenia do tydzien temu w niedziele (12po). Milej niedzieli :*
mam jeszcze jeden test strumieniowy, ale zostawię na jutro:-)Te paskowe testy są beznadziejne, kup sobie z aptece jakiś porządny płytkowy
Moim zdaniem tak!Dziewczyny czy to pozytyw ? Niby instrukcja jest łatwa ale jak zrobię nigdy nie wiem czy ta kreska jest wystarczająca [emoji86][emoji86]Zobacz załącznik 1133087