reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Cześć,
Zastanawia mnie czemu tak jest ze dziś 15dc, test owulacyjny wyszedl pozytywny dziś po północy, szyjka płodna tzn. duża otwarta miękka wysoko a śluz białawy.. i właśnie ten śluz mnie martwi przeciez powinien być przezroczysty.. był przezroczysty ale parę dni temu i płodny.. eh czemu mi się objawy nie mogą zejść do kupy :/
Ja zawsze mam białawy śluz i raczej mało śluzu mam. Może z dwa razy zdarzyło się, że miałam przezroczysty i to na pewno nie w tym roku 😉
Nam się udało w maju zajść w ciążę, więc przy takim śluzie jest to możliwe 🙂🙂

Hej kochane moje witam was w moim 34dc bez @, piersi są tkliwe, rano zrobiony kolejny test paskowy, jutro ide na bete, bo ciągle takie cienie cienia.. Wydaje mi się, że jeżeli mogło dojść do zagnieżdzenia do tydzien temu w niedziele (12po). Milej niedzieli :*

Załączniki

• 1.JPG
    1.JPG
    2 MB · Wyświetleń: 165
  • 3.JPG
    3.JPG
    1,4 MB · Wyświetleń: 157
  • 2JPG.JPG
    2JPG.JPG
    1,6 MB · Wyświetleń: 146
Te paskowe testy są beznadziejne, kup sobie z aptece jakiś porządny płytkowy :)
Hej kochane moje witam was w moim 34dc bez @, piersi są tkliwe, rano zrobiony kolejny test paskowy, jutro ide na bete, bo ciągle takie cienie cienia.. Wydaje mi się, że jeżeli mogło dojść do zagnieżdzenia do tydzien temu w niedziele (12po). Milej niedzieli :*

reklama
Do góry