reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Dziewczyny czy to pozytyw ? Niby instrukcja jest łatwa ale jak zrobię nigdy nie wiem czy ta kreska jest wystarczająca [emoji86][emoji86]Zobacz załącznik 1133087
Moim zdaniem pozytywny. Też zawsze mam problem czy ta druga kreseczka jest wystarczająca więc teraz kupiłam testy clerblue no i jestem zadowolona tylko niestety są drogie.

Załączniki

• 7ECEBD3C-10F0-49ED-A4F9-F1140B825B9E.jpeg
    7ECEBD3C-10F0-49ED-A4F9-F1140B825B9E.jpeg
    1,2 MB · Wyświetleń: 111
reklama
Ja mam na receptę od swojego ginekologa ale nie spakowałam 😬 Wzięłam Ketonal może zadziała, ostatecznie wezmę swoje na migrene.
Sprawdzałas czy nie masz endometriozy? To bardzo utrudnia zajście w ciąże i się stopniowo pogarsza. A taki koszmarny okres to jeden z objawów... można jednak ja tymczasowo usunąć i często wtedy udaje się zaskoczyć :)

Sprawdzałas czy nie masz endometriozy? To bardzo utrudnia zajście w ciąże i się stopniowo pogarsza. A taki koszmarny okres to jeden z objawów... można jednak ja tymczasowo usunąć i często wtedy udaje się zaskoczyć :)
Ja mam odkąd pamiętam bardzo bolesne @. Wyskoczyła mi torbiel i operowana otwieraniem bebeszków ale przy niej nie stwierdzili endometriozy. Ale warto to jakoś sprawdzić.

Dziewczyny kochane
już 17. czerwca o godz. 15:00 zapraszam was na rozmowę z dr Katarzyną Kozioł. Lek.; II° specjalizacji w zakresie położnictwa i ginekologii; specjalistką endokrynologii ginekologicznej i rozrodczości. Embriolożkąz kliniki Novum. Jesli macie jakieś pytania, to zadajcie je jeszcze dzisiaj lub jutro do godz.10:00. Korzystajcie. Mogą dotyczyć różnych zagadnień lub pytań, które was nurtują nie koniecznie invitro.
Link do zadawania pytań i link do rozmowy.

Biedna... spokojnie w końcu musi się udać [emoji4]
Trzymam kciuki za Ciebie! [emoji4]
Hej, nie robiłam bo rano znów krew i chyba już to prawdziwy okres chociaż bardzo delikatny, zawsze mnie że tak to ujmę zalewało i z bólu nie mogłam wytrzymać. Może te cuda wianki mace, ananasy, pregna start tak mi namieszały.. nie wiem [emoji53] smutno....

Dziewczynki, ja dziś 15 dpo, brzuch bolał bolał i przestał, @ nie widać, nie słychać. Piersi wrażliwe i niedługo chyba wybuchną, a ja dziś rano zrobiłam test 25 bo taki tylko miałam i jedna kreska [emoji1745]. Jak jutro rano @ nie przyjdzie to chyba lecę na betę, jest szansa,że test by jeszcze nie wykrył ?

reklama
Dziewczynki, ja dziś 15 dpo, brzuch bolał bolał i przestał, @ nie widać, nie słychać. Piersi wrażliwe i niedługo chyba wybuchną, a ja dziś rano zrobiłam test 25 bo taki tylko miałam i jedna kreska [emoji1745]. Jak jutro rano @ nie przyjdzie to chyba lecę na betę, jest szansa,że test by jeszcze nie wykrył ?
Ja dziś 14 dpo i tez jedna krecha :( @narazie nie ma ma czas do jutra ale już się nie łudzę

Do góry