reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Dziewczyny czy któraś z Was brała kiedyś suplementy z Niepokalankiem? Castagnus albo Cyklodydon itp? Biorę go od początku cyklu z tym że w tym cyklu brałam też Duphaston na wywołanie okresu. Dzisiaj 4 dzień po odstawieniu Duphastonu, wczoraj rano plemieniem, ale okresu brak. Zastanawiam się czy odstawić też teraz tego niepokalanka? Czy mógł on mi wydłużyć cykl? I jakoś wpłynąć na działanie Duphastonu? Dzisiaj 47 dc 🤦😔

Witam

Ja mam takie pytanie ostatnia miesiączkę miałam 9 maja, trwała 4 dni, cykle 30 dniowe. Z mężem kochałam się 1 dzień po skończeniu okresu i 3 dni po, i dzień przed planowaną datą miesiączki. Test robiłam 10 czerwca po południu wynik negatywny, następny test zrobiłam wczoraj rano także negatywny. Piersi bolą, brzuch boli okresowo, mam uczucie takiej wilgotności, zawsze przed okresem miałam spuchnięte kostki tym razem nie mam. Chodzę co rusz i sprawdzam... Nie wiem czy to w ogóle możliwe, żebym zaszła w ciążę ;)

Pozdrawiam :) I dzięki za ewentualne odpowiedzi ;)

Jeśli kochaliście się tylko po okresie i przed to nie ma szansy na ciążę. Najważniejsze dni w środku cyklu kiedy jest owulacja ominięte.
Witam

Ja mam takie pytanie ostatnia miesiączkę miałam 9 maja, trwała 4 dni, cykle 30 dniowe. Z mężem kochałam się 1 dzień po skończeniu okresu i 3 dni po, i dzień przed planowaną datą miesiączki. Test robiłam 10 czerwca po południu wynik negatywny, następny test zrobiłam wczoraj rano także negatywny. Piersi bolą, brzuch boli okresowo, mam uczucie takiej wilgotności, zawsze przed okresem miałam spuchnięte kostki tym razem nie mam. Chodzę co rusz i sprawdzam... Nie wiem czy to w ogóle możliwe, żebym zaszła w ciążę ;)

Pozdrawiam :) I dzięki za ewentualne odpowiedzi ;)

Cześć,
Zastanawia mnie czemu tak jest ze dziś 15dc, test owulacyjny wyszedl pozytywny dziś po północy, szyjka płodna tzn. duża otwarta miękka wysoko a śluz białawy.. i właśnie ten śluz mnie martwi przeciez powinien być przezroczysty.. był przezroczysty ale parę dni temu i płodny.. eh czemu mi się objawy nie mogą zejść do kupy :/

Cześć,
Zastanawia mnie czemu tak jest ze dziś 15dc, test owulacyjny wyszedl pozytywny dziś po północy, szyjka płodna tzn. duża otwarta miękka wysoko a śluz białawy.. i właśnie ten śluz mnie martwi przeciez powinien być przezroczysty.. był przezroczysty ale parę dni temu i płodny.. eh czemu mi się objawy nie mogą zejść do kupy :/
Ja miałam podobnie w ostatnim cyklu, najpierw sluz 2-3 dni, a dopiero potem pozytywny test owu ;)

Feyra, a jak zdiagnozowano u Ciebie niedomogę? Po progresteronie? Ja mam wyniki w normie, wskazujące na owu, ale z kolei mam plemienia kilka dni przed @ i tak już któryś miesiąc od odstawienia anty.
Ja mam owulację progesteron jest w normie potem gwałtownie spada i pojawiają się plamienia. Gdyby nie to że zrobiłam w 24 dc progesteron i następnego dnia zaczęłam plamić to bym myślała że wszystko jest ok.

Ja mam owulację progesteron jest w normie potem gwałtownie spada i pojawiają się plamienia. Gdyby nie to że zrobiłam w 24 dc progesteron i następnego dnia zaczęłam plamić to bym myślała że wszystko jest ok.
Ok, dzięki - w kolejnym cyklu sprawdzę też bliżej @ jaki będzie wynik.

reklama
Do góry