reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Dziewczyny wpadam z zapytaniem. 1 cykl starań i coś zaskoczyło, ale no właśnie, coś. Testy długo negatywne a okresu brak. Dziś (6 dni po terminie @) beta 25. Czy to świadczy że z ciąża coś nie tak czy mogło tak późno dojść do zapłodnienia? W poprzedniej ciąży beta w dniu spodziewanej @ była ponad 600, dlatego się martwię..
Niska ta beta trochę wiec polecam isc do lekarza bo nie daj Boże to pozamaciczna. Nie chce cię straszyć tylko przestrzegam żeby być czujnym. Powtórz betę i sprawdź przyrost. Może opóźniła się owulacja. A cykl teraz mialas dłuższy?

reklama
1dc... cykl trwal 36dni. Maca, ananas, morele itp nie pomogły, chyba, że wydłużyły cykl. ehh
Według kalendarzyka nie wstrzeliłam się w owulację, zabrakło mi testów na dalsze testowanie.
Proszę wyślijcie jakieś sprawdzone testy LH, zakupie na ten cykl, albo odpuszczę.. już sama nie wiem co lepsze.
Kup na necie na Allegro np testy owulacyjne pakowane po 30 lub 60 sztuk one są tanie a bardzo fajne horion czy jak im tam :)

Aga dlaczego tylko in vitro?

Inseminacja nic nie da bo mam cały czas owulacje z niedrożnej strony.

To już kolejny cykl gdzie mam kilka pecherzyków i wszystkie warunki spełnione i nic to nie daje. Lekarz po prostu podejrzewa już jakieś wady immunologiczne lub genetyczne... i mówi że szkoda czasu na naturalne starania...

no i takie to życie

Pisałam wcześniej, ze dostałam okres po 36 dniach... no był chwile a raczej przy podcieraniu była krew ze śluzem... nie było mnie w domu cały dzień, nie chodziłam nigdzie siku 🤣 wracam do domu lecę do łazienki a tam... czysto 😕😕😕 czyli jest jeszcze cień szansy? 😍😍😍😍

Niska ta beta trochę wiec polecam isc do lekarza bo nie daj Boże to pozamaciczna. Nie chce cię straszyć tylko przestrzegam żeby być czujnym. Powtórz betę i sprawdź przyrost. Może opóźniła się owulacja. A cykl teraz mialas dłuższy?
dziękuję za odpowiedź, trochę się obawiam, że coś jest nie w porządku. W pon zrobię betę ale i tak umowie się do lekarza

To już kolejny cykl gdzie mam kilka pecherzyków i wszystkie warunki spełnione i nic to nie daje. Lekarz po prostu podejrzewa już jakieś wady immunologiczne lub genetyczne... i mówi że szkoda czasu na naturalne starania...

no i takie to życie
I co ty na to? Zdecydujesz się na in vitro? Czy raczej totrudny temat?

no i takie to życie
Sile razy pod rząd masz owu po złej stronie? Ja miałam teraz po dobrej i dupa znów wyszła ...

reklama
Ty weź zrób test [emoji16][emoji57] Bo dziwna sprawa... [emoji848]
Pisałam wcześniej, ze dostałam okres po 36 dniach... no był chwile a raczej przy podcieraniu była krew ze śluzem... nie było mnie w domu cały dzień, nie chodziłam nigdzie siku [emoji1787] wracam do domu lecę do łazienki a tam... czysto [emoji53][emoji53][emoji53] czyli jest jeszcze cień szansy? [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

Do góry