reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Ja tak miałam po luteinie, że nie wywoływała mi @ w ogóle. Ale po duphastonie nigdy :/ Ale ja brałam 10 dni.
Mam mieć 24.06 wizytę u nowego ginekologa, już zaplanowałam że zrobię wszystkie badania 3-5 dc a tu @ brak 😔. Pewnie dostanę chwilę przed wizytą i będę musiała ją przesunąć albo w ogóle nie dostanę 🤦🏻‍♀️

Hej kochane :* Dziękuję za taki odzew ostatnio pod moim cieniem na teście tyyyle lajków :szok:😍 Dzisaj zrobiłam dwa testy.Test paskowy z rossmana Facelle wyszedł cień, ale mocniejsza kreska niż wczoraj, za to droższy test i rzekomo czulszy wyszedł biel vizira. Wybiore sie na betę bo prędzej oszaleje z tymi testami :crazy:
Ja dzisiaj zrobiłam z pink i ledwo wyszedł. A wczoraj robiłam z medi pharm z apteki cosmedica. Także polecam jak najbardziej

Załączniki

• Screenshot_2020-06-13-09-57-42-033_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2020-06-13-09-57-42-033_com.android.chrome.jpg
    183,9 KB · Wyświetleń: 85
Cześć wszystkim co u was słychać? Bo u mnie dramat nie dość ze mam kryzys z chłopem to jeszcze tak mnie brzuch dziś boli :( 7dpo ale raczej nic to nie zwiastuje bo widząc ilość nasienia(objętość) to nie poszalejemy nie wiem czy tego jest chociaż 1.5ml w we wtorek na badania załamka poza tym strasznie wkurza mnie ta apka bo zaktualizowałam i sie nie mogę odnaleźć :((

reklama
Masz taki wynik jak ja. Badania robione 24 dc. Ja mam niedomoge lutealną, 4 dni przed @ plamienia i bardzo skąpy okres z miesiąca na miesiąc słabszy.

Feyra, a jak zdiagnozowano u Ciebie niedomogę? Po progresteronie? Ja mam wyniki w normie, wskazujące na owu, ale z kolei mam plemienia kilka dni przed @ i tak już któryś miesiąc od odstawienia anty.

Do góry