O nie [emoji19]
Dzień dobry w 1 dc...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzień dobry w 1 dc...
SpróbujeJa ostatnio kupiłam vemonis. Co miesiąc czuje jakby mnie miało rozerwać. Jakoś dziwnie pomogły, jedna dziennie i czułam nawet dobrze jak na te dni
Niestety tak. No nic trzeba próbować dalej.O nie [emoji19]
Mam mieć 24.06 wizytę u nowego ginekologa, już zaplanowałam że zrobię wszystkie badania 3-5 dc a tu @ brak . Pewnie dostanę chwilę przed wizytą i będę musiała ją przesunąć albo w ogóle nie dostanęJa tak miałam po luteinie, że nie wywoływała mi @ w ogóle. Ale po duphastonie nigdy :/ Ale ja brałam 10 dni.
Lekarza mam dopiero w czwartek, ja miałam okres 2 dni tak więc jest ze mną mocno coś nie w porządku. Jak się dowiem co to napiszęMam to samo.... Okres trwa 3 dni a przed nim plamienia. Lekarz coś ci radził?
Mi przy pierwszej ciąży pink pokazał pozytyw już po 7 dniach od owu.Pinki podobno są do d... [emoji6]
Ja dzisiaj zrobiłam z pink i ledwo wyszedł. A wczoraj robiłam z medi pharm z apteki cosmedica. Także polecam jak najbardziejHej kochane :* Dziękuję za taki odzew ostatnio pod moim cieniem na teście tyyyle lajków Dzisaj zrobiłam dwa testy.Test paskowy z rossmana Facelle wyszedł cień, ale mocniejsza kreska niż wczoraj, za to droższy test i rzekomo czulszy wyszedł biel vizira. Wybiore sie na betę bo prędzej oszaleje z tymi testami
dzięki za polecenie, kupię w aptece!Ja dzisiaj zrobiłam z pink i ledwo wyszedł. A wczoraj robiłam z medi pharm z apteki cosmedica. Także polecam jak najbardziej
Masz taki wynik jak ja. Badania robione 24 dc. Ja mam niedomoge lutealną, 4 dni przed @ plamienia i bardzo skąpy okres z miesiąca na miesiąc słabszy.