dzisiaj mam 33 dc i nie zapowiada się na okresIdź na bete Kochana masz rację, bo z testami to rzeczywiście różnie bywa, jest cień i tego się trzymajmy. Który masz dc?
reklama
Ana874
Fanka BB :)
Dzień dobry, dołączamDzień dobry w 1 dc...
Olcia2052
Dziewczyny mówiły że te testy pink są o kant roztrzaskac, mi te pinki też najgorzej wychodziły. Zrób inny rano i kup czulszyHej kochane :* Dziękuję za taki odzew ostatnio pod moim cieniem na teście tyyyle lajków Dzisaj zrobiłam dwa testy.Test paskowy z rossmana Facelle wyszedł cień, ale mocniejsza kreska niż wczoraj, za to droższy test i rzekomo czulszy wyszedł biel vizira. Wybiore sie na betę bo prędzej oszaleje z tymi testami
To jeszcze wcześnie także spokojnie
dzisiaj mam 33 dc i nie zapowiada się na okres[emoji848]
Mi pomaga tylko pyralgina. Jedna tabletka i jest dużo lepiej A też mam ostre bóle na początku
Kobietki jakie leki bierzecie w @? Ja pierwsze dwa dni mam fatalne, nie mogę usiąść na tyłek tak mnie wszystko rwie [emoji17]
MamaBuni
Ja mam na receptę od swojego ginekologa ale nie spakowałam Wzięłam Ketonal może zadziała, ostatecznie wezmę swoje na migrene.Mi pomaga tylko pyralgina. Jedna tabletka i jest dużo lepiej A też mam ostre bóle na początku
Ana874
Ja ostatnio kupiłam vemonis. Co miesiąc czuje jakby mnie miało rozerwać. Jakoś dziwnie pomogły, jedna dziennie i czułam nawet dobrze jak na te dniKobietki jakie leki bierzecie w @? Ja pierwsze dwa dni mam fatalne, nie mogę usiąść na tyłek tak mnie wszystko rwie
eMeczk@
Mi pomagał albo właśnie Ketonal, albo Ibuprom Max sprint, te takie niebieskie kapsułki, każdy inny przeciwbólowy mogłam sobie o kant d**y rozbićJa mam na receptę od swojego ginekologa ale nie spakowałam Wzięłam Ketonal może zadziała, ostatecznie wezmę swoje na migrene.
reklama
Pinki podobno są do d... [emoji6]
Hej kochane :* Dziękuję za taki odzew ostatnio pod moim cieniem na teście tyyyle lajków [emoji7] Dzisaj zrobiłam dwa testy.Test paskowy z rossmana Facelle wyszedł cień, ale mocniejsza kreska niż wczoraj, za to droższy test i rzekomo czulszy wyszedł biel vizira. Wybiore sie na betę bo prędzej oszaleje z tymi testami