reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Dziewczyny wpadam z zapytaniem. 1 cykl starań i coś zaskoczyło, ale no właśnie, coś. Testy długo negatywne a okresu brak. Dziś (6 dni po terminie @) beta 25. Czy to świadczy że z ciąża coś nie tak czy mogło tak późno dojść do zapłodnienia? W poprzedniej ciąży beta w dniu spodziewanej @ była ponad 600, dlatego się martwię..

Ja mam owulację progesteron jest w normie potem gwałtownie spada i pojawiają się plamienia. Gdyby nie to że zrobiłam w 24 dc progesteron i następnego dnia zaczęłam plamić to bym myślała że wszystko jest ok.
No ja mam tak samo. W styczniu zrobiłam proga dwa dni po owulacji i wyszedł 17,00. A za kilka dni był już 5,00. Leciał na łeb na szyję, przyszły plamienia i okres.

Leczycie to jakoś?

1dc... cykl trwal 36dni. Maca, ananas, morele itp nie pomogły, chyba, że wydłużyły cykl. ehh
Według kalendarzyka nie wstrzeliłam się w owulację, zabrakło mi testów na dalsze testowanie.
Proszę wyślijcie jakieś sprawdzone testy LH, zakupie na ten cykl, albo odpuszczę.. już sama nie wiem co lepsze.

1dc... cykl trwal 36dni. Maca, ananas, morele itp nie pomogły, chyba, że wydłużyły cykl. ehh
Według kalendarzyka nie wstrzeliłam się w owulację, zabrakło mi testów na dalsze testowanie.
Proszę wyślijcie jakieś sprawdzone testy LH, zakupie na ten cykl, albo odpuszczę.. już sama nie wiem co lepsze.
Mi wychodzą te najtańsze z allegro. Nie wyszły mi tylko raz gdzie w cyklu miałam 3 infekcje... Wydłużony cykl więc faktycznie moglbyc bezowulacyjny. Ale nie sprawdzałam z monitoringiem więc na 100% nie wiem
IMG_20200610_184749.jpeg

Dziewczyny u mnie dzisiaj 32 dc 😁 @ jeszcze brak dodam że ostatni cykl trwał 31 dni i średnio tak mi wychodzi nie robiłam jeszcze testu ponieważ zamówiłam na allegro i nie dotarły 🤷‍♀️🤦‍♀️i teraz zrobie dopiero we wtorek jeśli wredus nie przyjdzie 😁 ale co jakiś czas pobolewa mnie jajnik z którego była owulacja

Dziewczyny u mnie dzisiaj 32 dc 😁 @ jeszcze brak dodam że ostatni cykl trwał 31 dni i średnio tak mi wychodzi nie robiłam jeszcze testu ponieważ zamówiłam na allegro i nie dotarły 🤷‍♀️🤦‍♀️i teraz zrobie dopiero we wtorek jeśli wredus nie przyjdzie 😁 ale co jakiś czas pobolewa mnie jajnik z którego była owulacja
to trzymam kciuki :)

Do dziewczyn, które brały Duphaston na wywołanie okresu. Brałam wedle zaleceń 7 dni 2x1, dzisiaj 3 dzień po odstawieniu rano lekkie plamienie, a teraz czysto 😲 czy któraś tak miała? Myślałam, że z czasem się rozkręci w normalny okres, a tu nic. Na dodatek chciałam zrobić badania między 3-5 dc i teraz nie wiem czy liczyć to plamienie jako 1dc?
Nie licz plamienia. Ja w takiej syt jak ty masz dostałam okres po 5 dniach od odstawienia duphaston

reklama
Hej kobitki
U mnie lipa. Zostało nam już tylko in vitro :(

Cykl na straty znów owu z niedrożnej strony.

Mam pytanie do dziewczyn które brały clostilbegit. jak przyjmowalyscie te tabletki? byłam u lekarza, ale nie zakodowałam czy mam brac raz dziennie czy dwa razy wiem że od 5dc. Taki natłok informacji, że nie pamiętam 🤦‍♀️

dwa razy dziennie bierzesz :)

Do góry