Mooni89
Fanka BB :)
Może i mójMoj czerwiec też będzieteraz się nie udalo, ale w tym cyklu się uda
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może i mójMoj czerwiec też będzieteraz się nie udalo, ale w tym cyklu się uda
![]()
Żeby potwierdzi czy była owulacjaDziewczyny to ja nie kumam. To po co lekarze każą badać progesteron tydzień po owu?
No ale Jak jest USG i wiadomo że była? Czy teraz jak wyjdzie mi jakiś.... To mi powie wynik o tym dlaczego zaczynam plamić? To jest tak, że okres przychodzi bo progesteron spada czy progesteron spada bo okres przychodzi?????Żeby potwierdzi czy była owulacja
Bo tam jest ciąża tylko testy do dupyDziewczyny a macie jakieś sposoby na wywołanie @? Mąż już nie działa [emoji23] zawsze mi wywoływał ale w tym przypadku nie udało się...
Progesteron rosnie w okresie owulacji i jeżeli dojdzie do zapłodnienia to rośnie dalej a jeżeli nie doszło do zapłodnienia spada i wtedy przychodzi @No ale Jak jest USG i wiadomo że była? Czy teraz jak wyjdzie mi jakiś.... To mi powie wynik o tym dlaczego zaczynam plamić? To jest tak, że okres przychodzi bo progesteron spada czy progesteron spada bo okres przychodzi?????
Który dzień cyklu??Facelle i wszystkie inne się nie myliły jic a nic. Jest ciąża i beta z dziś 51, 7. Ale plamie tzn brudze troszkę papier po wyjściu z toalety i trochę mnie to martwi..lekarz mówi duphaston i na spokojne ale jak tu być spokojna...