reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Dziękuję kochana, byłam na becie I zrobiłam od razu progesteron Ale wynik dopiero w czwartek A cena za betę kosmos bo 45zl A progesteron jakoś ponad 20
Trochę bez sensu wynik bety w czwartek skoro zrobiłaś w poniedziałek. Powinnaś jeszcze powtórzyć betę w środę, po 2 dniach :) Ja to bym nie wytrzymała tyle czasu... Nie dało się iść do innego labo? Większość daje już wyniki online tego samego dnia :)

Zadzwoniła do mnie pani z laboratorium powiedzieć że przez tocsiwetocwynik bety dopiero w przyszły wtorek zalamka, A w czwartek ginekolognwoec nawet drugiej nie zdążę zrobić. Będę się opierać na tej jedne
Lekarz może, choc nie musi, cofnąć Cię do sprawdzenia przyrostu bety... :(

Facelle i wszystkie inne się nie myliły jic a nic. Jest ciąża i beta z dziś 51, 7. Ale plamie tzn brudze troszkę papier po wyjściu z toalety i trochę mnie to martwi.. :( lekarz mówi duphaston i na spokojne ale jak tu być spokojna...
Jeśli plamienie wynika z niższego poziomu progesteronu to duphaston pomoże :) To może być też po prostu przejściowe :) Staraj się oszczędzać 😘 Niektóre kobiety maja plamienia w terminie @ lub nawet całą ciążę :)

reklama
Dziewczyny jak toner z tym progesteronem i temperatura. Temperatura o ile nie dojdzie do zapłodnienia spada już zaraz za kilka dni po owu? Czy ona spada przed samym okresem?

Spada przed okresem ;)

Dziewczyny, miała któraś z Was opryszczke na ustach, na początku ciąży? (nie 1 raz). Co możemy używać?

Spróbuj z wodą utlenioną. Mi pomogła. Kilka razy dziennie stosujesz na opryszczkę bez rozcieńczeń ;)

Do góry