reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Też widzę :D powtórz jutro z samego rana i daj znać :D
Czyli nie zwariowałam 🙈 żadnych dolegliwości nie mam, nawet cycki mnie nie bolą... odpuściliśmy sobie z chłopakiem bo prawie dwa lata się staraliśmy. Ale ze spóźnia mi się dwa dni to zrobiłam dzisiaj, aż głupio się przyznać ale dzisiaj w ciągu dnia wypiłam piwo wiec może dlatego wyszedł cień... jutro z samego rana zrobię znowu 🙈

reklama
Cześć dziewczyny, gratuluję wszystkim zakreskowanym i życzę siły na dalsze starania tym co się nie udaje, ja niestety zaliczam się do tych drugich...
Mam do was pytanie czy wy też co miesiąc macie plamienia przed @? Mi się zaczynają już 4 dni przed, pomimo dobrego progesteronu.
Ja tak mam od bardzo dawna. Brałam kiedyś luteinę ale nic to nie dało, od ostatniego cyklu biorę duphaston i jak na razie efektów brak. A co Ci mówi lekarz o tych plamieniach?

Czyli nie zwariowałam 🙈 żadnych dolegliwości nie mam, nawet cycki mnie nie bolą... odpuściliśmy sobie z chłopakiem bo prawie dwa lata się staraliśmy. Ale ze spóźnia mi się dwa dni to zrobiłam dzisiaj, aż głupio się przyznać ale dzisiaj w ciągu dnia wypiłam piwo wiec może dlatego wyszedł cień... jutro z samego rana zrobię znowu 🙈
Mowisz ze od piwa wychodzą dwoe kreski? ;) No to coś czuje ze dziewczyny rusza na monopolke wlasnie :)

Ja tak mam od bardzo dawna. Brałam kiedyś luteinę ale nic to nie dało, od ostatniego cyklu biorę duphaston i jak na razie efektów brak. A co Ci mówi lekarz o tych plamieniach?
Lekarz mówi że wiele kobiet tak ma i nie ma się co martwić zwłaszcza że hormony mam ok. Owulację mam, ale też @ co trwa 3dni a potem dalej plamie 3 dni. Staram się już 7 miesięcy, 2 na clo ale nic to nie dało😒

reklama
Do góry