reklama
Olcia2052
Fanka BB :)
Nie ma innego u nas. Ale chyba poproszę szefowa żeby mnie rano puściła I pojadę zbadaćTo podjechać do innego po pracy
G
guest-1662451311
Gość
2x po 1 tabletce Duphastonu :*Ja też po poronieniu ale staramy się dalej. Jaka dawkę duphastonu ptz pisał Ci lekarz? Mi kazał brsc jedną tabletkę ale w ulotce napisane jest że po poronieniu trzeba brać 2.
Mimi94
Przeglądając to forum raz napawa mnie radość a raz ogromny smutek i współczucie... Tak bardzo się cieszę z Waszych pozytywnych testów, że tak bardzo Wam zazdroszczę, że w końcu zobaczylyscie swoje upragnione II kreseczki a z drugiej strany czytając posty ze złymi wiadomościami tak bardzo się boję... To musi być niewyobrażalne uczucie... Tak bardzo wszystkim współczuję strat... Ale tak jak już któraś pisała.. Nie wiem co gorsze... A czy jak się nie może zajść czy jak się zachodzi w ciążę a później ją traci... Ale musimy być dzielne i walczyć o marzenia! Nie możemy się poddać choćby nie wiem co! [emoji123]Damy radę!!![emoji1768][emoji1768][emoji1768]
A ja sobie w lekkim dołku czekam na @ która powinna dzisiaj przyjść ale ani widu ani słychu...[emoji25][emoji21]
A ja sobie w lekkim dołku czekam na @ która powinna dzisiaj przyjść ale ani widu ani słychu...[emoji25][emoji21]
KiedyPytam
Hej dziewczyny.
Pytalam już raz o testy ciążowe z internetu, ale żadna z Was mi chyba nazwy nie napisała. Bo nie wiem co kupić by mnie znowu w jajo nie robiły. Które nie zaklamuja? Już wiem że te wszystkie pinki są do dupy. Ale które najlepiej kupić?
Pytalam już raz o testy ciążowe z internetu, ale żadna z Was mi chyba nazwy nie napisała. Bo nie wiem co kupić by mnie znowu w jajo nie robiły. Które nie zaklamuja? Już wiem że te wszystkie pinki są do dupy. Ale które najlepiej kupić?
Maxi89
Dziewczyny polecały tutaj często testy z doz albo nord testHej dziewczyny.
KiedyPytam
Mimi tak mi cię szkoda. Wiem jak cię to WKU..... Razem od dłuższego czasu walczymy u nic..... EhhhhPrzeglądając to forum raz napawa mnie radość a raz ogromny smutek i współczucie... Tak bardzo się cieszę z Waszych pozytywnych testów, że tak bardzo Wam zazdroszczę, że w końcu zobaczylyscie swoje upragnione II kreseczki a z drugiej strany czytając posty ze złymi wiadomościami tak bardzo się boję... To musi być niewyobrażalne uczucie... Tak bardzo wszystkim współczuję strat... Ale tak jak już któraś pisała.. Nie wiem co gorsze... A czy jak się nie może zajść czy jak się zachodzi w ciążę a później ją traci... Ale musimy być dzielne i walczyć o marzenia! Nie możemy się poddać choćby nie wiem co! [emoji123]Damy radę!!![emoji1768][emoji1768][emoji1768]
Mimi94
Trzeba wierzyć, że i nas kiedyś dosięgnie to szczęście... "Jeszcze będzie pięknie, tylko załóż wygodne buty..."Mimi tak mi cię szkoda. Wiem jak cię to WKU..... Razem od dłuższego czasu walczymy u nic..... Ehhhh
Ja polecam nord testy z apteki Gemini po 5 zł, mają chyba sprzedaż online też
Hej dziewczyny.
reklama
KiedyPytam
Ja znów mam złudne nadzieję.... Jestem 4 dzień po owu. Niby żadnych plamien, dużo kremowego śluzu. Ale mam takie momentami rwania podbrzusza.... Nie wiem co to. Nagle mnie tak ciągnie i przechodzi.Trzeba wierzyć, że i nas kiedyś dosięgnie to szczęście... "Jeszcze będzie pięknie, tylko załóż wygodne buty..."