reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Przeglądając to forum raz napawa mnie radość a raz ogromny smutek i współczucie... Tak bardzo się cieszę z Waszych pozytywnych testów, że tak bardzo Wam zazdroszczę, że w końcu zobaczylyscie swoje upragnione II kreseczki a z drugiej strany czytając posty ze złymi wiadomościami tak bardzo się boję... To musi być niewyobrażalne uczucie... Tak bardzo wszystkim współczuję strat... Ale tak jak już któraś pisała.. Nie wiem co gorsze... A czy jak się nie może zajść czy jak się zachodzi w ciążę a później ją traci... Ale musimy być dzielne i walczyć o marzenia! Nie możemy się poddać choćby nie wiem co! [emoji123]Damy radę!!![emoji1768][emoji1768][emoji1768]

A ja sobie w lekkim dołku czekam na @ która powinna dzisiaj przyjść ale ani widu ani słychu...[emoji25][emoji21]

Hej dziewczyny.
Pytalam już raz o testy ciążowe z internetu, ale żadna z Was mi chyba nazwy nie napisała. Bo nie wiem co kupić by mnie znowu w jajo nie robiły. Które nie zaklamuja? Już wiem że te wszystkie pinki są do dupy. Ale które najlepiej kupić?

Hej dziewczyny.
Pytalam już raz o testy ciążowe z internetu, ale żadna z Was mi chyba nazwy nie napisała. Bo nie wiem co kupić by mnie znowu w jajo nie robiły. Które nie zaklamuja? Już wiem że te wszystkie pinki są do dupy. Ale które najlepiej kupić?
Dziewczyny polecały tutaj często testy z doz albo nord test

Przeglądając to forum raz napawa mnie radość a raz ogromny smutek i współczucie... Tak bardzo się cieszę z Waszych pozytywnych testów, że tak bardzo Wam zazdroszczę, że w końcu zobaczylyscie swoje upragnione II kreseczki a z drugiej strany czytając posty ze złymi wiadomościami tak bardzo się boję... To musi być niewyobrażalne uczucie... Tak bardzo wszystkim współczuję strat... Ale tak jak już któraś pisała.. Nie wiem co gorsze... A czy jak się nie może zajść czy jak się zachodzi w ciążę a później ją traci... Ale musimy być dzielne i walczyć o marzenia! Nie możemy się poddać choćby nie wiem co! [emoji123]Damy radę!!![emoji1768][emoji1768][emoji1768]

A ja sobie w lekkim dołku czekam na @ która powinna dzisiaj przyjść ale ani widu ani słychu...[emoji25][emoji21]
Mimi tak mi cię szkoda. Wiem jak cię to WKU..... Razem od dłuższego czasu walczymy u nic..... Ehhhh

Ja polecam nord testy z apteki Gemini po 5 zł, mają chyba sprzedaż online też :)
Hej dziewczyny.

reklama
Trzeba wierzyć, że i nas kiedyś dosięgnie to szczęście... "Jeszcze będzie pięknie, tylko załóż wygodne buty..." 🙏
Ja znów mam złudne nadzieję.... Jestem 4 dzień po owu. Niby żadnych plamien, dużo kremowego śluzu. Ale mam takie momentami rwania podbrzusza.... Nie wiem co to. Nagle mnie tak ciągnie i przechodzi.

Do góry